counter

Μικροί εκατομμυριούχοι! Δείτε τους stars κάτω των 30 που φιγουράρουν στη φετινή λίστα του περιοδικού Forbes

Μικροί εκατομμυριούχοι! Δείτε τους stars κάτω των 30 που φιγουράρουν στη φετινή λίστα του περιοδικού Forbes
Μικροί εκατομμυριούχοι! Δείτε τους stars κάτω των 30 που φιγουράρουν στη φετινή λίστα του περιοδικού Forbes

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Kάθε νέος με ταλέντο και φιλοδοξίες ονειρεύεται να δει το όνομά του γραμμένο στην ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes με τους καλύτερα αμειβόμενους celebrities κάτω των 30 ετών!

Η star που έκανε το όνειρο της πραγματικότητα αυτή τη χρονιά βλέποντας το όνομά της να φιγουράρει στη λαμπερή πρώτη θέση είναι η 27χρονη Lady Gaga καθώς στο διάστημα Ιούνιος 2012 – Ιούνιος 2013 έβγαλε  60 εκατομμύρια ευρώ! Φανταστείτε πόσα παραπάνω θα έβγαζε αν δεν ακύρωνε την παγκόσμια περιοδεία της λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Όπως φανταστήκατε ο μόλις 19χρονος Justin Bieber, το παιδί που λατρεύουν οι έφηβες και λατρεύουν να μισούν οι μεγαλύτεροι (!) τερμάτισε στην πολυπόθητη δεύτερη θέση με 44 εκατομμύρια ευρώ.

Η 23χρονη Taylor Swift μπορεί να μην είναι πολύ τυχερή στον έρωτα καθώς αλλάζει συντρόφους πιο γρήγορα από ότι κουστούμια, με τη βοήθεια του album της "Red" που έφτασε τα 1,2 αντίτυπα σε μία μόνο εβδομάδα έβγαλε το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 41 εκατομμυρίων ευρώ και φιγουράρει δικαιωματικά στη θέση νούμερο τρία!

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τον διάσημο dj Calvin Harris, ακριβώς μία θέση πιο πάνω από την καλλονή των Barbados, την 25χρονη Rihanna που με 35 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές τερμάτισε πέμπτη.

Η κολλητή της Katy Perry, 28 ετών, της κάνει παρέα από τη θέση νούμερο έξι με κέρδη που έφτασαν 32 εκατομμύρια ευρώ.

Η ηθοποιός Jennifer Lawrence που απέκτησε φέτος το πρώτο της Όσκαρ είναι η πρώτη celebrity που εμφανίζεται στη λίστα και δεν προέρχεται από τη μουσική βιομηχανία. Με 19 εκατομμύρια έχει πολλά να περηφανεύεται για τη φετινή χρονιά!

Η 25χρονη Adele που φέτος έγινε μαμά, κατάφερε χωρίς καινούρια δισκογραφική δουλειά ή περιοδεία να βγάλει 19 εκατομμύρια και να βολευτεί στην όγδοη θέση. Η άτακτη 23χρονη Κristen Stewart κατέλαβε την θέση νούμερο εννέα με 16 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στη 10η εμφανίζεται ο συμπρωταγωνιστής της στο Twilight, o 21χρονος Taylor Lautner με συνολικά ετήσια κέρδη επίσης τα 16 εκατομμύρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR