counter

Ράσελ Μπράντ: Αυξάνονται οι καταγγελίες εις βάρος του! Η Κέιτι Πέρι γνώριζε την αλήθεια;

Ράσελ Μπράντ: Αυξάνονται οι καταγγελίες εις βάρος του! Η Κέιτι Πέρι γνώριζε την αλήθεια;
Ράσελ Μπράντ: Αυξάνονται οι καταγγελίες εις βάρος του! Η Κέιτι Πέρι γνώριζε την αλήθεια;

Ο Άγγλος ηθοποιός Ράσελ Μπραντ αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις από πολλές γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι ο Μπραντ τους επιτέθηκε σεξουαλικά στο απόγειο της φήμης του, μεταξύ 2006 και 2013. Εκείνη την περίοδο ήταν παρουσιαστής για το BBC Radio 2 και το Channel 4 και στη συνέχεια συμμετείχε ηθοποιός σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Ράσελ Μπραντ: Οι καταγγελίες εις βάρος του 

Οι γυναίκες μίλησαν σε δημοσιογράφους από τους Sunday Times, τους Times και το πρόγραμμα Dispatches του Channel 4, οι οποίοι εργάζονταν από κοινού στην έρευνα. Οι Sunday Times ανέφεραν ότι οι γυναίκες δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Οι δημοσιογράφοι μίλησαν επίσης με ανθρώπους που εργάστηκαν δίπλα στον Μπραντ κατά τη διάρκεια της καριέρας του στα μέσα ενημέρωσης και οι οποίοι εξέθεσαν τις εμπειρίες τους από τη στάση του απέναντι στις γυναίκες γενικότερα.

Κάποιοι είπαν ότι ένιωθαν σαν να έπρεπε να λειτουργήσουν ως "μαστροποί" του, καθώς απαίτησε να βρουν ελκυστικές γυναίκες για αυτόν στο κοινό της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσίαζε. Άλλοι μίλησαν για την υποτιθέμενη άσεμνη συμπεριφορά του μέσα και γύρω από τον χώρο εργασίας.

Διαβάστε επίσης: Orlando Bloom: Κολύμπησε γυμνός- Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram

Ο Μπραντ χαρακτήρισε τις αναφορές μια "εξαιρετικά κραυγαλέες επιθέσεις". 

Τι δήλωνε η Κέιτι Πέρι μετά τον χωρισμό τους;

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Vogue η Κέιτι Πέρι, είχε αναφέρει πως ο πρώην σύζυγός της δεν είχε σωστή συμπεριφορά απέναντί της. «Στην αρχή, όταν τον συνάντησα, ήθελε κάποιον ίσο. Και νομίζω ότι τις περισσότερες φορές οι άντρες λένε ότι θέλουν ισότητα, αλλά μετά είναι σαν να μην μπορούν να τη διαχειριστούν. Δεν του άρεσε καθόλου η ατμόσφαιρα του να είμαι το αφεντικό στην περιοδεία. Οπότε, ήταν πραγματικά πολύ επώδυνο και ελεγκτικό, κάτι που με αναστάτωσε», ανέφερε.

 «Ένιωσα μεγάλη ευθύνη για το τέλος μας, αλλά μετά ανακάλυψα την πραγματική αλήθεια, την οποία δεν μπορώ απαραίτητα να αποκαλύψω, γιατί την κρατάω κλειδωμένη στο χρηματοκιβώτιό μου για μια βροχερή μέρα. Τον άφησα να φύγει κι είπα "αυτό δεν οφείλεται σε εμένα, είναι κάτι που με ξεπερνά". Οπότε έχω προχωρήσει μετά από αυτό», υπογράμμισε κλείνοντας. 

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR