counter

Πήγε απρόσκλητη σε γάμο των Κennedy και της είπαν να φύγει!

Πήγε απρόσκλητη σε γάμο των Κennedy και της είπαν να φύγει!
Πήγε απρόσκλητη σε γάμο των Κennedy και της είπαν να φύγει!

Taylor Swift

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο δεσμός της 24χρονης κάντρι τραγουδίστριας, Τaylor Swift με τον 19χρονο Conor Kennedy, γιο του Robert F. Kennedy Jr, όλα τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για το πόσο καλά υποδέχτηκε η διάσημη οικογένεια την Taylor.

Το κλίμα μεταξύ τους ήταν τόσο θερμό μάλιστα, που την προσκάλεσαν για τις καλοκαιρινές της διακοπές στην θερινή έπαυλη των Kennedy.

Όμως την προηγούμενη Κυριακή το κλίμα φαίνεται να άλλαξε.  H Victoria Gifford Kennedy με δηλώσεις της στην εφημερίδα Boston Herald άφησε πολλές αιχμές για την συμπεριφόρα της τραγουδίστριας.

"Είχαμε καλέσει την Taylor και τον Conor στο γάμο της κόρης μου Kyle με τον Liam Kerr, αλλά δεν επιβεβαίωσαν ποτέ ότι θα παρευρεθούν. Μία ώρα πριν το γάμο μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό και με ρώτησαν αν μπορούσαν να έρθουν. Τους απάντησα, 'σας παρακαλώ μην έρθετε τώρα'. Εκείνοι όμως εμφανίστηκαν λίγη ώρα μετά στη δεξίωση. Μόλις μπήκαν στο χώρο, όλοι οι καλεσμένοι γύρισαν προς το μέρος της και για να μην χαλάσει το πάρτι πήγα προσωπικά στην κυρία Swift, συστήθηκα και της είπα ευγενικά αν μπορούν να φύγουν. Ήταν όμως σαν να μιλούσα σε φάντασμα. Με κοίταξε και με προσπέρασε".

Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας αρνήθηκε κατηγορηματικά την ιστορία της Victoria Kennedy και πρόσθεσε: "Η Τaylor ήταν προσκεκλημένη στο γάμο και η νύφη την ευχαρίστησε προσωπικά που πήγε στο γάμο της".

Κάποιος πάντως λέει ψέματα και ο χρόνος θα αποκαλύψει το ποιος!

Αυτό είνα το πολυτελές ξενοδοχείο που έγινε η δεξίωση και απο εδώ πιθανόν μια κόντρα μόλις ξεκίνησε...
Taylor SwiftTaylor Swift

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR