counter

Μάρω Κοντού: Η εμφάνιση επί σκηνής με τις "Μέλισσες"

Μάρω Κοντού: Η εμφάνιση επί σκηνής με τις "Μέλισσες"
Μάρω Κοντού: Η εμφάνιση επί σκηνής με τις "Μέλισσες"

Αρκετά χρόνια πίσω «ταξίδεψε» όσους βρέθηκαν στην απονομή των θεατρικών βραβείων «Χορν» την Δευτέρα 9 Μαρτίου, αλλά και τον εαυτό της, η Μάρω Κοντού. Η μεγάλη ηθοποιός επί σκηνής, με το συγκρότημα «Μέλισσες» επανεκτέλεσαν το «Πες μου μια λέξη» του Μάνου Χατζιδάκι 54 χρόνια μετά από τότε που η ίδια η Μάρω Κοντού τραγουδούσε με τον αξέχαστο Δημήτρη Χορν στην ταινία «Αλοίμονο στους νέους». Η αεικίνητη ηθοποιός χόρεψε και τραγούδησε το «Πες μου μια λέξη» συνοδευόμενη από τον Χρήστο Μάστορα τον τραγουδιστή του συγκροτήματος και όπως ήταν αναμενώμενο καταχειροκροτήθηκαν από το συγκινημένο κοινό.

Μία συγκίνηση, που δε θα ήταν δυνατό να εξαιρέσει το συγκρότημα «Μέλισσες» που λίγη ώρα μετά την εμφάνιση αυτή, ανέβασαν ένα μήνυμα προς την Μάρω Κοντού στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

 «Eυχαριστούμε την κυρία Μάρω Κοντού για την τιμή που μας έκανε να τραγουδήσουμε παρέα το "Πες μου μια λέξη" στα Θεατρικά Βραβεία "Δημητρης Χορν" . Στις πρόβες ήταν απίστευτη, γεμάτη χιούμορ, καλή διάθεση και αγάπη για τους νέους!»

 

 Διαβάστε επίσης: Θεατρικά Βραβεία Χορν: Οι λαμπεροί καλεσμένοι και όλα όσα έγιναν στην απονομή

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR