counter

Θεατρικά Βραβεία Χορν: Οι λαμπεροί καλεσμένοι και όλα όσα έγιναν στην απονομή

Θεατρικά Βραβεία Χορν: Οι λαμπεροί καλεσμένοι και όλα όσα έγιναν στην απονομή
Θεατρικά Βραβεία Χορν: Οι λαμπεροί καλεσμένοι και όλα όσα έγιναν στην απονομή

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Στην  απονομή των «Θεατρικών Βραβείων Χορν»  στο Θέατρο Χορν βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαρτίου. Νικητής των φετινών βραβείων αναδείχθηκε ο Μιχάλης Σαράντης για το ρόλο του «Νότη Σερδάρη» στο έργο του Παντελή Χορν «Φλαντρώ» που ανέβηκε στο Εθνικό Θέατρο, στο Κτίριο Τσίλλερ (Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος») και για τον ρόλο του Αγγελιοφόρου στην τραγωδία του Ευρυπίδη «Ιππόλυτος».

"Τυχαίνει αυτή η βράβευση να γίνεται σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Αλλά έτσι είναι η ζωή έχει και χαρές και λύπες. Δεν θα πρωτοτυπήσω , θα κάνω όλα τα τετριμμένα που προβλέπονται σε τέτοιες εκδηλώσεις. Είναι λίγο πιο πάνω στον Ευαγγελισμό και παλεύει για τη ζωή της. Αφιερώνω το βραβείο στη μητέρα μου, η οποία ελπίζω να γυρίσει σύντομα σπίτι. Να είστε καλά, να είστε αγαπημένοι και να είστε υγιείς πάνω από όλα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Σαράντης. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ και σε ρόλο οικοδεσπότη-παρουσιαστή ήταν ο Σταμάτης Φασουλής. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε μεταξύ άλλων τους Μίμη Πλέσσα, Χρήστο Λούλη, Γιώργο Χρυσοστόμου, Κατερίνα Λέχου, Demy, Μέλισσες και άλλους.  

 

 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR