counter

Μάριος Καπότσης: Τα τρυφερά λόγια για την Κόνι Mεταξά – “Την θαυμάζω πάρα πολύ”

Μάριος Καπότσης: Τα τρυφερά λόγια για την Κόνι Mεταξά – “Την θαυμάζω πάρα πολύ”
Μάριος Καπότσης: Τα τρυφερά λόγια για την Κόνι Mεταξά – “Την θαυμάζω πάρα πολύ”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε ο Μάριος Καπότσης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.  

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Πόλο μίλησε για τον αθλητισμό και την απόφαση να αποσυρθεί από την Εθνική Ομάδα, αλλά και για την αγαπημένη του, Κόνι Μεταξά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Τέλος από την Εθνική ομάδα πόλο ο Μάριος Καπότσης – Το σχόλιο της Κόνι Μεταξά

«Προς το παρόν το άθλημα δεν το αφήνει, απλώς αφήνω ένα πολύ όμορφο κομμάτι, την Εθνική Ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς του αθλητές να ερχόμαστε στις εκπομπές οι οποίες είναι κοινωνικές, για να μπαίνουμε και εμείς σε έναν χώρο που ο κόσμος δεν μας ξέρει και μας λείπει η δημοσιότητα, γιατί πρέπει να δημιουργηθούνε και κάποια πρότυπα, που να είναι μέσα από τους αθλητές. Καλά είναι και τα ριάλιτι, αλλά πρέπει να προβάλουμε και του αθλητές για να εμπνέονται και τα νέα παιδιά και να μπαίνουν στον χώρο του αθλητισμού που είναι υγεία», είπε αρχικά

«Η Κωνσταντίνα είναι μοναδική. Είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Ο Λευτέρης είναι μοναδικός. Δεν συγκατοικούμε, είμαστε πάνω –κάτω στην πολυκατοικία.  Στη σχέση μου με την Κόνι, είναι αυτό που λένε για τα ετερώνυμα. Υπάρχει κατανόηση, υπάρχει αγάπη και τα βρίσκουμε. Την θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί είναι καλόψυχη, είναι δουλευταρού, έχει επίπεδο μόρφωσης που την έχει βοηθήσει σε αυτά που κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πολυπράγμον. Αλλά αυτό που με κάνει υπερήφανο είναι ότι δεν σταματάει ποτέ, είναι πολύ της δουλειάς», εξομολογήθηκε για την Κόνι Μεταξά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την συνέντευξη του Μάριου Καπότση:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR