counter

Μάριος Καπότσης: Το πρώτο ραντεβού με την Κόνι Μεταξά και η αστεία της αντίδραση στην πρόταση γάμου

Μάριος Καπότσης: Το πρώτο ραντεβού με την Κόνι Μεταξά και η αστεία της αντίδραση στην πρόταση γάμου
Μάριος Καπότσης: Το πρώτο ραντεβού με την Κόνι Μεταξά και η αστεία της αντίδραση στην πρόταση γάμου

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο μίλησε ο Μάριος Καπότσης, ο οποίος αναφέρθηκε στη γνωριμία με την σύζυγό του, Κόνι Μεταξά, αλλά και στο αστείο περιστατικό που έγινε στην πρόταση γάμου.

Διαβάστε επίσης! Μάριος Καπότσης: Θα γράψει τραγούδι στον Λευτέρη Πανταζή - Τι είπε για τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά;

«Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα.Το πρώτο μας ραντεβού δόθηκε στο Καβούρι για περίπατο. Εκείνη η βόλτα νομίζω πως κράτησε ώρες. Τα είπα όλα», είπε αρχικά ο Μάριος Καπότσης και συνέχισε για την επιλογή του να παντρευτεί με την Κόνι Μεταξά στην Κρήτη:

«Πάμε κάθε καλοκαίρι στα Χανιά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέρη. Η μέρα του γάμου μας ήταν όπως την είχαμε ονειρευτεί. Το μυστήριο είχε αγάπη, σοβαρότητα, συγκίνηση και μετά ακολούθησε πάρτι».

«Από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει μαζί ήταν, νομίζω, η πρόταση αρραβώνα. Ήμασταν διακοπές στη Σαντορίνη και ήθελα να γίνουν όλα ρομαντικά. Ήμασταν πάνω από την Καλντέρα, στο Ημεροβίγλι, και όπως απολαμβάναμε τη θέα με ένα ποτήρι κρασί, της έδωσα το δαχτυλίδι. Όχι, δεν γονάτισα, γιατί ήμασταν ήδη καθιστοί. Η Κωνσταντίνα, έτσι τη φωνάζω, συγκινήθηκε, με φίλησε και με ρώτησε: “Δηλαδή θες να παντρευτούμε; Τώρα τι θα πω στη μητέρα μου;”. Ήταν συγκινητική και αστεία στιγμή ταυτόχρονα. Είμαστε 5 χρόνια μαζί και έχω καταλάβει πως τίποτα δεν είναι εύκολο σε μια σχέση. Το να συζείς, να σχεδιάζεις οικογένεια, να αφιερώνεις τον χρόνο σου στη σύντροφό σου, και όχι μόνο σε σένα, είναι κάτι που θέλει συνεχή δουλειά. Ασφαλώς, υπάρχει αγάπη, έρωτας και σεβασμός, αλλά το μεγαλύτερο στοιχείο που κρατάει τη σχέση είναι η κατανόηση», συμπλήρωσε ο Μάριος Καπότσης.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR