counter

Τέλος από την Εθνική ομάδα πόλο ο Μάριος Καπότσης – Το σχόλιο της Κόνι Μεταξά

Τέλος από την Εθνική ομάδα πόλο ο Μάριος Καπότσης – Το σχόλιο της Κόνι Μεταξά
Τέλος από την Εθνική ομάδα πόλο ο Μάριος Καπότσης – Το σχόλιο της Κόνι Μεταξά

Ο Μάριος Καπότσης ανακοίνωσε μέσω μίας ανάρτησης του στο instagram την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα πόλο.

Συγκεκριμένα, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκυο πήρε την απόφαση αυτή ύστερα από ώριμη σκέψη αφού όπως έγραψε στην ανάρτησή του αποχωρεί γεμάτος συναισθηματικά.

Μάλιστα, ο Μάριος Καπότσης δήλωσε ευλογημένος που φόρεσε το εθνόσημο ενώ κάτω από την ανάρτησή του σχολίασε και η αγαπημένη του Κόνι Μεταξά.

«Μετά από ώριμη σκέψη έφτασε και για μένα η στιγμή να πω το αντίο. Φεύγω γεμάτος από πολλά συναισθήματα ,λύπες αρκετό κόπο πολύ υπομονή και στο τέλος χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτά που μου έφερε η ζωή στην αθλητική μου καριέρα στην εθνική ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες από το 2006 που ήταν η πρώτη μου χρόνια στην εθνική ομάδα σαν παιδάκι μέχρι σήμερα, από φυσικοθεραπευτές γιατρούς γυμναστές εργοφυσιολόγους προπονητές την εκάστοτε διοίκηση αλλά κυρίως τους συμπαίκτες μου ,που μαζί ζήσαμε υπέροχα πράγματα και μοναδικές στιγμές. Σας ευχαριστώ παιδιά. Τέλος θα ήθελα να πω ότι νιώθω πολύ ευλογημένος που στην ζωή μου φόρεσα το εθνόσημο στο μέρος της καρδιάς. Αντίο στην πιο όμορφη σημαία.🇬🇷» έγραψε ο Μάριος Καπότσης και η σύντροφός του Κόνι Μεταξά του σχολίασε κάτω από την ανάρτηση κλαμένες φατσούλες.

Δείτε την ανάρτηση του Μάριου Καπότση:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR