counter

Μάκης Δελαπόρτας: Η απάντηση στο ξέσπασμα του Τέρη Χρυσού - "Δεν μου αναφέρθηκε ποτέ το όνομά του"

Μάκης Δελαπόρτας: Η απάντηση στο ξέσπασμα του Τέρη Χρυσού - "Δεν μου αναφέρθηκε ποτέ το όνομά του"
Μάκης Δελαπόρτας: Η απάντηση στο ξέσπασμα του Τέρη Χρυσού - "Δεν μου αναφέρθηκε ποτέ το όνομά του"

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τιμητική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί για τον Γιώργο Οικονομίδη στο θέατρο Άλσος στις 30 Αυγούστου.

Ακόμη, ο Μάκης Δελαπόρτας απάντησε για το ξέσπασμα που έκανε ο Τέρης Χρυσός, επειδή θα απουσιάζει από την εν λόγω βραδιά.

Δείτε! Το ξέσπασμα του Τέρη Χρυσoύ για τον Μάκη Δελαπoρτα: "Αυτός είναι η πηγή του κακού"

Όσα είπε ο Μάκης Δελαπόρτας

«Με στενοχώρησαν γιατί την πορεία μου την ξέρετε. Εγώ είμαι καθαρός στον κόσμο και σε εσάς. Δεν κρύβομαι και δεν είναι κάτι άλλο από αυτό που βλέπετε. Στη διαδρομή μου όλα αυτά τα χρόνια ξέρετε πόσο έχω αγαπήσει αυτή τη γενιά των παλιών τραγουδιστών, που εγώ δεν πρόλαβα αλλά τους κουβαλούσα μέσα μου μέσα από τα τραγούδια τους.

Καταλαβαίνετε πως όλους τους αγαπώ, τους εκτιμώ και μακάρι να μπορούσαν να ήταν όλοι σε αυτήν τη βραδιά. Η επιλογή δεν ήταν δική μου, ήταν και των δυο και της παραγωγής και έγινε βάσει ρεπερτορίου. Σε αυτήν τη βραδιά πρέπει να καλύψουμε όλο το ρεπερτόριο του Οικονομίδη. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει κι άλλη βραδιά για να είναι κι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που έμειναν απ’ έξω.

Ποιος αμφισβητεί την αξία τους; Για όνομα του Θεού. Δεν υπήρχαν σοβαροί λόγοι, δεν γινόταν να είναι όλοι. Έγινε μία επιλογή γιατί έχουν μπει και νέοι άνθρωποι. Κρίμα ενώ τον Τέρη τον έχω βάλει και σε άλλες παραστάσεις μου κι ήταν εξαιρετικός, τον αγαπώ, τον θαυμάζω και μακάρι να ήταν. Όμως, δεν μου αναφέρθηκε ποτέ το όνομά του για να πω α δεν τον θέλω. Δεν θα πω για κανένα δεν τον θέλω», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR