counter

Δελαπόρτας για Χρονοπούλου: "Περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της κι εμείς προσευχόμαστε"

Δελαπόρτας για Χρονοπούλου: "Περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της κι εμείς προσευχόμαστε"
Δελαπόρτας για Χρονοπούλου: "Περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της κι εμείς προσευχόμαστε"

Η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με πολύ σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, καθώς έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της στην Παιανία.

Ο καλός φίλος της αγαπημένης ηθοποιού, Μάκης Δελαπόρτας, μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και εξέφρασε την αγωνία του για τη νέα περιπέτεια υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου.

Δείτε επίσης! Μαίρη Χρονοπούλoυ: Η καριέρα, οι γάμοι και το τραγικό ατύχημα με το κερί

Όσσα είπε ο Μάκης Δελαπόρτας για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Δυστυχώς, την Κυριακή η κυρία Χρονοπούλου έμεινε για 2-3 ώρες μόνη της, λόγω του ότι η κυρία που την προσέχει βγήκε έξω, και όταν γύριζε τη βρήκε πεσμένη, χτυπημένη στο κεφάλι. Ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο, την πήγαν στο νοσοκομείο, με ενημέρωσαν κι εμένα και πήγα εκεί.

Δυστυχώς δεν είχε τις αισθήσεις της και από εκείνη τη στιγμή είναι στη εντατική. Περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της κι εμείς προσευχόμαστε γι’ αυτό. Μαζί είμαστε εκεί δυο φίλοι της αγαπημένοι, ο Θωμάς ο Χούντας και ο Χάρης ο Παπαδόπουλος, και βεβαίως η γυναίκα που τη προσέχει.

Η Μαίρη δεν έχει οικογένεια, στενούς συγγενείς πρώτου βαθμού, έχει όμως αγαπημένους φίλους που είμαστε δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια. Από 17 χρονών είμαι κοντά της. Πάντα δίπλα μου, πάντα δίπλα της. Είναι οικογένεια. Είναι άνθρωπος σημαντικός της ζωής μου. Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής μας, δεν είναι πάντα οι συγγενείς εξ αίματος, είναι και οι φίλοι μας.

Και για μένα κάποιοι άνθρωποι, και ειδικά αυτοί με τους οποίους μεγάλωσα και ταξίδεψα τόσα χρόνια μέσα από το πανί της μεγάλης οθόνης είναι για μένα οι πολύ πολύ δικοί μου άνθρωποι. Και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι δυσάρεστο, πραγματικά ξεριζώνομαι. Να είναι δυνατή, να ανταπεξέλθει για ακόμη μια φορά.

Έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες στην υγεία της. Θέλω να πιστεύω πως και αυτή τη φορά θα είναι παλικάρι, όπως πάντα. Εξάλλου η Μαίρη ήταν και από τις περιπτώσεις που πραγματικά σηκώθηκαν στα πόδια τους και πέρασαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα μετά από 20 χρόνια σοβαρών προβλημάτων υγείας. Πέρασε το μήνυμα ότι η ζωή δεν τελειώνει ποτέ, αρκεί εμείς να είμαστε δυνατοί  και να θέλουμε να τη διεκδικούμε.

Και η Μαίρη διεκδίκησε τη ζωή της τα τελευταία χρόνια και έζησε και πολύ ωραία. Σχεδίαζε και θέατρο το Χειμώνα. Ήδη είχε κάνει και μια εμφάνιση στο σήριαλ του κυρίου Τσαφούλια. Σχεδίαζε πολλά. Να γράψει ένα τραγούδι. Ήταν ενεργή. Και ήταν και πολύ όμορφη. Δηλαδή, στεναχωριέμαι γι’ αυτό πάνω από όλα, το ότι η Μαίρη ήταν πολύ καλά τελευταία. Ήταν αναπάντεχο, πραγματικά αναπάντεχο.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι συγγενείς όλων μας, δεν είναι μόνο φίλοι δικοί μου ή κάποιων άλλων. Είναι οικογένεια όλης της Ελλάδος», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR