counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός μετά από ατύχημα

Μαίρη Χρονοπούλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός μετά από ατύχημα
Μαίρη Χρονοπούλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός μετά από ατύχημα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ωστόσο, ο Μάκης Δελαπόρτας δεν έκανε περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου, αλλά και τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε επίσης! Η Μαίρη Χρονοπoύλου έγινε 90 ετών! Οι ευχές που δέχτηκε και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Η ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα.... Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της....», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας για την σπουδαία ηθοποιό.

Δείτε την ανάρτησή του.

Να θυμίσουμε πως στις αρχές Σεπτεμβρίου η Μαίρη Χρονοπούλου είχε επιστρέψει στα social media μετά από πολύ καιρό αποχής. Τότε, η ίδια είχε εξηγήσει πως απείχε λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισε με την υγεία της.

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ- ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί απο τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φιλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του Instagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, να’ μαι. Σήμερα έχω τη γιορτή μου.

Αλλά αποκλείεται να νιώσω εορταστικά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. 10 χρόνια πριν, κάηκα σχεδόν ολόκληρη. Μπορείτε να φανταστείτε την ταύτιση ενός καμένου ανθρώπου, με τις πυρκαγιές. Πόνεσα. Ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Σκέφτηκα τους ανθρώπους και τα ζωάκια του δάσους που κάηκαν και ποιος ξέρει, μπορεί και τα δέντρα να πονάνε. Και τώρα το νερό! Η φρίκη του πνιγμού. Η καταστροφή, η αγωνία. Θεούλη μου! Γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου;

Ξορκίζω τον καταραμένο χρόνο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ. Ελπίζω στη νέα χρονιά που έρχεται… Α και κάτι άλλο! Εγκαινιάζω σήμερα την σελίδα που μου άνοιξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ στο FB (Mary Chronopoulou)! Δεν την είχα μεταχειριστεί ποτέ! Είναι το πρώτο μου post. Δεν θα χαθούμε απο δω κ πέρα. Σας αγαπάω. Γεια σας», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαίρη Χρονοπούλου.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR