counter

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τον Γιώργο Λάνθιμο μετά την Χρυσή Σφαίρα - "Είμαστε όλοι υπερήφανοι"

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τον Γιώργο Λάνθιμο μετά την Χρυσή Σφαίρα - "Είμαστε όλοι υπερήφανοι"
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τον Γιώργο Λάνθιμο μετά την Χρυσή Σφαίρα - "Είμαστε όλοι υπερήφανοι"

Τα βραβεία Χρυσές Σφαίρες πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου στο "Beverly Hilton" στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Ο Γιώργος Λάνθιμος μάλιστα απέσπασε Χρυσή Σφαίρα για την ταινία του, "Poor Things". Η ταινία βραβεύθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα ως η καλύτερη κωμωδία ή μιούζικαλ, ενώ η πρωταγωνίστρια Έμα Στόουν  πήρε το βραβείο του Α΄ Γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της "Μπέλα Μπάξτερ".

Να θυμίσουμε πως το "Poor Things" του Γιώργου Λάνθιμου ήταν υποψήφιο σε επτά κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης! Χρυσές σφαίρες 2024: Στον Γιώργο Λάνθιμο το βραβείο καλύτερης κωμωδίας για το "Poor Things" - Όλοι οι νικητές

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Γιώργο Λάνθιμο

Λίγες ώρες μετά τη Χρυσή Σφαίρα που απέσπασε ο Γιώργος Λανθιμος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια ανάρτηση στα social media και συνεχάρη τον Έλληνα σκηνοθέτη για τη μεγάλη του επιτυχία.

«Ένας πρωτοπόρος Έλληνας μεταξύ των κορυφαίων του διεθνούς κινηματογράφου! Μπράβο στον Γιώργο Λάνθιμο για τη διάκρισή του στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, με την ταινία του «Poor Things». Ένα ακόμη βραβείο μετά τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία που αναδεικνύει τον Γιώργο σε έναν από τους πιο μεγάλους σύγχρονους σκηνοθέτες.

Δικαιώνεται, έτσι, η τολμηρή ματιά του δημιουργού στην προσέγγιση επίκαιρων και, ταυτόχρονα, διαχρονικών θεμάτων μέσα από εκφραστικούς τρόπους με το δικό του μοναδικό στίγμα. Αποδεικνύοντας ότι το σινεμά παραμένει τέχνη για τους πολλούς, που γεφυρώνει την προσωπική αναζήτηση με τους κοινούς προβληματισμούς. Είμαστε όλοι υπερήφανοι. Συγχαρητήρια και πάλι!», έγραψε ο Πρωθυπουργός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR