counter

Κώστας Αποστολάκης: Μιλάει για την πεντάχρονη κόρη του, Αγάπη-Ιουλία!

Κώστας Αποστολάκης: Μιλάει για την πεντάχρονη κόρη του, Αγάπη-Ιουλία!
Κώστας Αποστολάκης: Μιλάει για την πεντάχρονη κόρη του, Αγάπη-Ιουλία!

Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξή στο περιοδικό "Λοιπόν" και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πεντάχρονη κόρη του, Αγάπη-Ιουλία, καρπό του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του και δημοσιογράφο, Αμέλια Αναστασάκη.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Βρίσκεσαι σε περιοδεία όλο το καλοκαίρι.

Κάνουμε μια μεγάλη περιοδεία με το θίασο σε όλη την Ελλάδα σε 60 πόλεις . με το έργο «Ένα εξοχικό παρακαλώ». Το παίζουμε δύο σεζόν στην Αθήνα και για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να το βγάλουμε περιοδεία, όπου πάμε πάρα πολύ   ωραία. Τον  χειμώνα θα κάνω θέατρο, τηλεόραση  και μια ταινία. ..Διακοπές θα κάνω μέσα από τη δουλειά, αν καταφέρω να κάνω κανένα   μπάνιο σε κάποιο από τα νησιά που θα πάμε.  Στην περιοδεία μαθαίνεις το σκεπτικό, την αντίληψη και την νοοτροπία των ανθρώπων που  είναι εκτός των μεγάλων πόλεων, δίνουν.

Λόγω της καθημερινής δουλειάς και των μετακινήσεων;         

Ακριβώς. Δουλεύεις κάθε μέρα και δεν έχει ρεπό. Έχω να κάνω αρκετό καιρό διακοπές. Η κόρη μου θέλει παρά πολύ να έρθει μαζί μου στην περιοδεία, κι αν ήταν λίγο πιο μεγάλη θα την είχα πάρει στη μισή περιοδεία παρέα. Τώρα δεν αντέχει γιατί είναι 5 χρονών ακόμα, έτσι κάνει τα μπάνια της με τη μαμά και τη γιαγιά της στα Χανιά. Τι να κάνει στην Αθήνα με τέτοια ζέστη;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR