counter

Κώστας Αποστολάκης: “Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό”

Κώστας Αποστολάκης: “Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό”
Κώστας Αποστολάκης: “Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό”

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» και στο δημοσιογράφο Γιώργος Οικονομάκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από τα καμαρίνια του θεάτρου «Άλμα» ενώ μέσα σε όλα ανέφερε πως κάθε μέρα ζητάει συγγνώμη από την πρώην σύζυγό του και τον Θεό.

Όσα είπε ο Κώστας Αποστολάκης

«35 χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω κάτι μόνος μου και δεν έφτιαξα τίποτα. Τα «εγώ» μου δεν μπορούσαν να συννενοηθούν. Πίστευα στα ταρώ, στη χαρτομαντεία, στην τύχη, στα όνειρα, στα φαντάσματα αλλά όχι στον Θεό. Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;» εξομολογήθηκε ο Κώστας Αποστολάκης.

Σχετικά με το θείο σημάδι που του φανερώθηκε ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Έχεις νιώσει να σου σπάνε τη σπονδυλική σου στήλη; Εγώ το ένιωσα από μπροστά χωρίς να κάνω τίποτα. Ήταν ένα φως. Κι από ‘κείνη την ώρα ένιωθα μία ευτυχία χωρίς να συμβαίνει τίποτα».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Αποστολάκης τόνισε: «Κουράστηκε η ψυχή μου να ζει με ποτά, ξενύχτια, γυναίκες, ψευτιές, διπλωματία, υποκρισία, έπαρση. Με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια».

«Τίποτα δεν πήγε καλά στον γάμο μου, γιατί δεν ήμουν όπως πρέπει. Ήμουν εγωιστής και δειλός. Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό» κατέληξε ο Κώστας Αποστολάκης.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR