counter

Κώστας Αποστολάκης: "Δεν το νομίζω αλλά το πιστεύω ότι είμαι ανάξιος πατέρας"

Κώστας Αποστολάκης: "Δεν το νομίζω αλλά το πιστεύω ότι είμαι ανάξιος πατέρας"
Κώστας Αποστολάκης: "Δεν το νομίζω αλλά το πιστεύω ότι είμαι ανάξιος πατέρας"

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην την κόρη του, στον ρόλο του ως πατέρας αλλά και στα πάθη του.

Όσα είπε ο Κώστας Αποστολάκης στη συνέντευξή του

«Η μαμά μου δεν είχε πρόβλημα με την ηθοποιία, ο πατέρας μου ήταν παλαιών αρχών. Όταν του είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, μου είπε ”ωραία να πας αλλά τι δουλειά θα κάνεις;”.  Δε μου είπε, ” μπράβο” ποτέ για τη δουλειά μου στο θέατρο. Δεν το αποδέχτηκε μέχρι που έφυγε», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Η σχέση μου με την κόρη μου είναι τόσο σημαντική που αρχίζω και καταλαβαίνω την έννοια της αγάπης και όχι τη λέξη. Έχω δηλώσει ανάξιος πατέρας, νιώθω ελλιπής, έχω κάνει λάθη, ως γονιός ήμουν αδιάφορος. Τώρα πιστεύω ότι είμαι ανάξιος πατέρας αλλά ο κύριος μου και θεός μου το παλεύει να με καταστήσει άξιο. Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου. Θέλω να παίζουμε συνέχεια μαζί, έτσι νιώθω ξανά την παιδική μου φύση», εξομολογήθηκε ο Κώστας Αποστολάκης.

Δείτε επίσης - Κώστας Αποστολάκης: “Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό”

«Ήμουν δειλός και εγωιστής στον γάμο μου, έχω ζητήσει και στην πρώην σύζυγό μου συγγνώμη. Κουράστηκε η ψυχή μου από την προηγούμενη ζωή μου. Σκέφτηκα την ασκητική ζωή, αλλά ένιωσα ότι δεν είμαι άξιος, δεν ένιωσα το ”κάλεσμα’ του θεού”», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Κώστας Αποστολάκης ανέφερε: «Το ποτό ήταν ένα τεράστιο πάθος μου που το έχω αφήσει πίσω από το 2020 μια για πάντα. Δε με απασχολεί η συντροφικότητα, κάποια στιγμή όμως θα μπορούσε. Δε θέλω να κάνω πλάνα για δεύτερο γάμο. Όλη μου η ζωή καταστράφηκε από τα πλάνα που έκανα. Ο έρωτας είναι σαν την κονσέρβα, είναι με ημερομηνία λήξης εκτός αν μεταλλαχτεί σε αγάπη αλλιώς είναι ίωση. Πιστεύω ότι έχω αγαπηθεί, αλλά δεν έχω αγαπήσει όσο θα έπρεπε».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Κώστας Αποστολάκης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR