counter

Κέλι Πρέστον: Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση που έκανε αγκαλιά με την οικογένειά της

Κέλι Πρέστον: Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση που έκανε αγκαλιά με την οικογένειά της
Κέλι Πρέστον: Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση που έκανε αγκαλιά με την οικογένειά της

Στο πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες η οικογένεια του Τζον Τραβόλτα, καθώς η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Κέλι Πρέστον έφυγε από τη ζωή. Η 57χρονη ηθοποιός έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού τα τελευταία δύο χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Η οικογένεια Τραβόλτα ήταν πολύ δεμένη, κάτι που φαίνεται και από την τελευταία ανάρτηση της Κέλι Πρέστον στο Instagram.

Συγκεκριμένα στην τελευταία της ανάρτηση, που δημοσίευσε στις 22 Ιουνίου, η Κέλι Πρέστον ποζάρει χαμογελαστή αγκαλιά με την 20χρονη κόρη της, Έλα, τον 9χρονο Μπεν και τον σύζυγό της, Τζον Τραβόλτα

«Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα στον καλύτερο πατέρα που ξέρω. Σε αγαπάμε», έγραφε η Πρέστον στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία παράλληλα ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία. Τον Τζον Τραβόλτα να κρατά τρυφερά τον Τζετ, τον πρωτότοκο γιο του ζευγαριού που χάθηκε τραγικά σε ηλικία μόλις 16 ετών το 2009.

Την είδηση του θανάτου της Κέλι Πρέστον, επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Τζον Τραβόλτα με ανάρτησή του στο Instagram. 

«Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη γυναίκα μου Κέλι έχασε την μάχη που έδινε εδώ και δύο χρόνια με τον καρκίνο του στήθους. Πολέμησε θαρραλέα με την αγάπη και την στήριξη πολλών. Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και τη ζωή της Κέλι» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο 66χρονος ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR