counter

Άνγκους Κλάουντ: Πέθανε σε ηλικία 25 ετών ο σταρ του "Euphoria"

Άνγκους Κλάουντ: Πέθανε σε ηλικία 25 ετών ο σταρ του "Euphoria"
Άνγκους Κλάουντ: Πέθανε σε ηλικία 25 ετών ο σταρ του "Euphoria"

Σε ηλικία μόλις 25 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Άνγκους Κλάουντ, γνωστός ευρέως για τον ρόλο του ως Fezco στην σειρά της HBO, «Euphoria».

O Αμερικάνος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι της οικογένειάς του τη Δευτέρα (31/07) στο Όκλαντ της Καλιφόρνια.

Ο Άνγκους Κλάουντ έχασε τον πατέρα του την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οικογένεια έδινε «μάχη με την ψυχική του υγεία».

Την θλιβερή είδηση που έχει προκαλέσει σοκ στους θαυμαστές του, έκανε γνωστή η οικογένειά του μέσα από ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσω του ΤΜΖ.

«Με βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Άνγκους ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις. Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Άνγκους έχει επανενωθεί με τον μπαμπά του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ο Άνγκους ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για όλους, ότι δεν είναι μόνοι και δεν πρέπει να το πολεμήσουν μόνοι τους. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμη επεξεργαζόμαστε αυτήν την καταστροφική απώλεια», αναφέρεται στην δήλωση της οικογένειας.

Πηγή κοντά στην οικογένεια του Άνγκους Κλάουντ δήλωσε ότι ο ηθοποιός «πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις» μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ενώ το TMZ κάνει λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR