counter

Κατερίνα Στεφανίδη: Η ανάρτηση για το σπίτι της που παραλίγο να καεί στη φωτιά και η ενόχλησή της με σχόλια στο twitter

Κατερίνα Στεφανίδη: Η ανάρτηση για το σπίτι της που παραλίγο να καεί στη φωτιά και η ενόχλησή της με σχόλια στο twitter
Κατερίνα Στεφανίδη: Η ανάρτηση για το σπίτι της που παραλίγο να καεί στη φωτιά και η ενόχλησή της με σχόλια στο twitter

Η φωτιά που ξέσπασε από το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου στην Πεντέλη και σε όλες τις γύρω περιοχές προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, ενώ κάηκαν και σπίτια.

Πολλοί ήταν αυτοί που έζησαν εφιαλτικές στιγμές βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν τις οικείες τους, αλλά να κινδυνεύουν και οι ίδιοι.

Το σπίτι της οικογένειας της Ολυμπιονίκη του επί κοντώ, Κατερίνας Στεφανίδη, που βρίσκεται στην Παλλήνη κινδύνευσε και παραλίγο να καεί.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη

Το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Στεφανίδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter έκανε μια ανάρτηση αναφέροντας πως το σπίτι τους σώθηκε χάρη στον πατέρα της.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακρυά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», ήταν η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη.

Η απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη σε αρνητικά σχόλια

Η ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη προκάλεσε σχόλια, με έναν follower να την ρωτά αν το σπίτι τους κάηκε, βάζοντας ένα emoji που κλαίει από τα γέλια και με την ίδια να τον αποκαλεί: «πολιτικοποιημένο γουρούνι».

«Ναι. ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε. Δεν Ντρέπεσαι λίγο. αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε “Όλη η Οικογένεια” Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα.. Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…», έγραψε κάποιος άλλος και σε αυτό απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη: «Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

Και στην τελευταία της ανάρτηση, η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε: «Πραγματικά αν αυτό το tweet είναι αντιπολίτευση μου υποτιμάτε την νοημοσύνη μου. Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσε να πει κάποιος που θέλει να κάνει αντιπολίτευση. Καίγονται περιουσίες, ζώα και άνθρωποι και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζουν». 

Δείτε τα tweets.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR