counter

Κατερίνα Στεφανίδη: Μας δείχνει το πόδι της μετά τον τραυματισμό! "Μεγαλώνω έναν εξωγήινο"

Κατερίνα Στεφανίδη: Μας δείχνει το πόδι της μετά τον τραυματισμό! "Μεγαλώνω έναν εξωγήινο"
Κατερίνα Στεφανίδη: Μας δείχνει το πόδι της μετά τον τραυματισμό! "Μεγαλώνω έναν εξωγήινο"

Εκτός Παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου στη Βουδαπέστη, έμεινε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης υπέστη διάστρεμμα και παρά το γεγονός ότι συμμετείχε κανονικά στον αγώνα, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center. Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου. Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας», έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη για τον τραυματισμό της.

Ρίξτε μια ματιά! Κατερίνα Στεφανίδη: Η ανάρτηση μετά τον τραυματισμό της! "Θα περιμένουμε την μαγνητική ελπίζοντας ότι…"

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη μετά τον τραυματισμό

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε μια ανάρτηση μετά τον τραυματισμό της και μας έδειξε πόσο πρησμένο είναι το πόδι της μετά τον τραυματισμό.

«Νομίζω πως μεγαλώνω έναν εξωγήινο μέσα στο πόδι μου», ήταν το σχόλιο της Κατερίνας Στεφανίδη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram/ @stefanidi_katerina

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR