counter

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Εκτός τελικού η Στεφανίδη μετά τον τραυματισμό της! "Ζαλίστηκα και λιποθύμησα"

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Εκτός τελικού η Στεφανίδη μετά τον τραυματισμό της! "Ζαλίστηκα και λιποθύμησα"
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Εκτός τελικού η Στεφανίδη μετά τον τραυματισμό της! "Ζαλίστηκα και λιποθύμησα"

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, καθώς στο πρώτο δοκιμαστικό άλμα, τραυματίστηκε στον αστράγαλό της και αποχώρησε με καροτσάκι από το ταρτάν.

Στη συνέχεια, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε και προσπάθησε να κάνει άλμα στα 4,50 μ..

Ωστόσο, η Κατερίνα Στεφανίδη και στις τρεις απόπειρες που επιχείρησε δεν τα κατάφερε κι έτσι έμεινε εκτός τελικού.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη μετά τον τραυματισμό της

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στον τραυματισμό της και στην απόφασή της να αγωνιστεί κανονικά.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Στεφανίδη: Η απάντηση της σε σχόλιο στα social media που της έγραφε να γίνει μάνα

«Για να πω την αλήθεια όσο κρυώνει το πόδι μου χειροτερεύει ο πόνος. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη πώς συνέβη. Έγινε στο πρώτο δοκιμαστικό άλμα, έπεσα κάπως περίεργα πάνω στο στρώμα και κοντραρίστηκα. Γενικότερα ήταν μια δραματική σκηνή. Ήρθαν και με πήραν με το φορείο γιατί ζαλίστηκα και λιποθύμησα. Μου έπεσε λίγο η πίεση και λιποθύμησα. Μου έδωσαν ηλεκτρολύτες και μαγνήσιο. Αισθάνθηκα καλύτερα, μου έδεσαν το πόδι και μου είπαν ότι ίσως ήταν διάστρεμμα.

Δεν ήταν σίγουροι πόσο κακό ήταν το διάστρεμμα και μου είπαν ότι αυτό θα το ήξεραν σε περίπου 12 ώρες. Έχασα 1,5 ώρα από τα δοκιμαστικά. Βγήκα στα τελευταία πέντε λεπτά και πρόλαβα και έκανα 1-2 άλματα. Είπαμε αν είναι όπως πέρσι ας δοκιμάσω να κάνω ένα άλμα στα 4,50μ. Δυστυχώς δεν μας βγήκε γιατί λόγω της αναμονής χειροτέρεψε το πόδι.

Ίσως και εγώ να έπρεπε να το τρέξω, αλλά φοβόμουν γιατί δεν ήξερα τι έχω. Κανένας δεν ήξερε να μας πει τι έχουμε. Το καλό είναι ότι τελικά δεν θα ήταν αρκετό το 4,50μ. Αν έβλεπα ότι μια προσπάθεια στα 4,50μ. θα ήταν αρκετή θα είχα στεναχωρηθεί και περισσότερο γιατί πιθανώς να μην είναι κάτι τόσο σοβαρό και σε δύο ημέρες να ήμουν καλύτερα.

Είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είχα ακόμα έναν αγώνα στη Ζυρίχη δεν πιστεύω ότι θα τον κάνω. Αν ήταν να ρισκάρω το ο,τιδήποτε θα το έκανα εδώ. Με ενδιαφέρει να δω τι έχω. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και δεν μου δημιουργήσει πρόβλημα για την επόμενη χρονιά.

Για να πω την αλήθεια έχω χαμηλό όριο πόνου. Στο δοκιμαστικό αισθάνθηκα ένα κρακ. Αυτό ήταν που με άγχωσε και με έκανε να λιποθυμήσω. Στην πρώτη και στην τρίτη προσπάθεια το άκουσα ξανά. Ελπίζω ότι δεν θα είναι κάτι τόσο σοβαρό», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR