counter

Η Έμιλυ Κολιανδρή για τον σύζυγό της Χρήστο Λούλη: “Eίναι μια παρεξηγημένη περσόνα”

Η Έμιλυ Κολιανδρή για τον σύζυγό της Χρήστο Λούλη: “Eίναι μια παρεξηγημένη περσόνα”
Η Έμιλυ Κολιανδρή για τον σύζυγό της Χρήστο Λούλη: “Eίναι μια παρεξηγημένη περσόνα”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Έμιλυ Κολιανδρή στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη ενώ εξήγησε πως τον θεωρεί παρεξηγημένη περσόνα.

Όσα δήλωσε η Έμιλυ Κολιανδρή για το Χρήστο Λούλη

Συχνά διάφορες δηλώσεις του γίνονται αντικείμενο σχολιασμού. Θεωρείς ότι ο Χρήστος είναι μια παρεξηγημένη περσόνα;

Ναι, θεωρώ ότι είναι. Έτσι απλά. Θέλω να πω ότι είναι ένας ευφυής άνθρωπος με δική του άποψη που την έχει διαμορφώσει. Ενημερώνεται από πολλές πηγές, διαβάζει κοινωνικά, πολιτικά, δεν έχει αυτό του καλλιτέχνη που ζει σε έναν μικρόκοσμο και τον ενδιαφέρει μόνο ποιος καλλιτέχνης θα έρθει και σε ποια παράσταση θα πάμε. Εκεί εγκλωβίζεσαι. Εγώ είμαι μια τέτοια περίπτωση, ο Χρήστος όμως όχι. Οι άνθρωποι μας αρέσει να ακούμε απόψεις mainstream, που δεν ενοχλούν και που είναι αποδεκτές. Και όταν κάποιος πει κάτι αιχμηρό ή αντίθετο από την πλειοψηφία, έχουμε την τάση να τον κάνουμε cancel, να τον κρίνουμε. Όταν βλέπω τους τίτλους από μια συνέντευξη του Χρήστου, πολλές φορές δημιουργούν μια αντιπάθεια. Μόλις διαβάσω όλη τη συνέντευξη, βλέπω ότι λέει το αντίθετο από αυτό που εννοεί ο τίτλος. Νομίζω πως είναι από τις «love to hate» περιπτώσεις, όπως έδειξαν και τα μηνύματα ακύρωσης από το σποτάκι για το «Μένουμε Σπίτι».

Πως το αντιμετωπίζει ο ίδιος;

Οι άνθρωποι πληγώνονται όταν γίνονται στόχος κριτικής. Πολλές φορές όταν πάει να δώσει συνέντευξη σε κάποια εκπομπή, το στομάχι του γίνεται κόμπος. Του αρέσει να πει την ατάκα που δεν θα είναι συνηθισμένη, να «παίξει» και αυτός με το θέμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR