counter

Πένθος για την Έμιλυ Κολιανδρή: Πέθανε ο πατέρας της

Πένθος για την Έμιλυ Κολιανδρή: Πέθανε ο πατέρας της
Πένθος για την Έμιλυ Κολιανδρή: Πέθανε ο πατέρας της

Η Έμιλυ Κολιανδρή βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη ΕΡΤ. Η ηθοποιός που συμμετέχει στην καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα» αναφέρθηκε στα δύσκολα Χριστούγεννα που έρχονται για την ίδια, καθώς, όπως αποκάλυψε, πριν λίγο καιρό έχασε τον πατέρα της.

«Τα Χριστούγεννα ήταν μια πολύ ωραία οικογενειακή περίοδος, που ερχόταν συνήθως όλο το σόι από την Κύπρο εδώ. Την περνούσαμε πάντα στην Αθήνα. Τώρα όμως, πριν από λίγο καιρό, έχασα τον πατέρα μου, οπότε έχει αλλάξει λίγο αυτή η συνθήκη της χαράς. Θα είναι λίγο περίεργα αυτά τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης: Eμιλυ Kολιανδρή: Η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα του συζύγου της, Xρήστου Λoύλη

Θα το προσπαθήσω κάπως να είναι όμορφα, αλλά καμιά φορά σου ξεφεύγει και πρέπει να περάσεις και λίγο δυσάρεστα. Όταν έχεις παιδιά πάντα κάνεις αυτό το… La vita è bella! Θέλεις να κάνεις λίγο πιο ωραία την πραγματικότητα, δεν είναι πάντα εύκολο.

Δεν μου αρέσει και πάρα πολύ να λέω ότι “όλα είναι καλά και κάνουμε αυτή την τέλεια δουλειά και είμαστε όλοι χαρούμενοι”. Καμιά φορά τα λέω και χειρότερα» είπε η Έμιλυ Κολιανδρή στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR