counter

Γιώργος Λιβάνης: Η ανάρτηση μετά τις δηλώσεις που έκανε για την παρενόχληση του Βαγγέλη Κακουριώτη! "Δεν θα την στήσω στον τοίχο…"

Γιώργος Λιβάνης: Η ανάρτηση μετά τις δηλώσεις που έκανε για την παρενόχληση του Βαγγέλη Κακουριώτη! "Δεν θα την στήσω στον τοίχο…"
Γιώργος Λιβάνης: Η ανάρτηση μετά τις δηλώσεις που έκανε για την παρενόχληση του Βαγγέλη Κακουριώτη! "Δεν θα την στήσω στον τοίχο…"

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιώργος Λιβάνης χαρακτήρισε το περιστατικό με την παρενόχληση του Βαγγέλη Κακουριώτη από νεαρή κοπέλα επί σκηνής «χαριτωμένο» κάτι που όπως φαίνεται δημιούργησε αντιδράσεις.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ένα βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο είδαμε τον Βαγγέλη Κακουριώτη να τραγουδά επί σκηνής και μία γυναίκα να τον φέρνει σε υπερβολικά δύσκολη θέση με τη διαχυτική της συμπεριφορά.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιβάνης για τον Βαγγέλη Κακουριώτη

«Μου έχει συμβεί κι εμένα παρόμοιο περιστατικό με αυτό που συνέβη στον Βαγγέλη Κακουριώτη. Νομίζω ότι είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά. Απλά έτυχε το συγκεκριμένο να τραβηχτεί σε βίντεο και να ανέβει στα social media. Αυτό που είδα εγώ ήταν πολύ χαριτωμένο. Είδα κάτι σχόλια… Εντάξει, ένας άνθρωπος που είχε πιει λίγο παραπάνω, ανέβηκε στη σκηνή και πήγε λίγο πιο κοντά σε έναν καλλιτέχνη. Δεν είναι κάτι τόσο τραγικό. Από εκεί και πέρα σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι να δείξουν στον κόσμο ότι εντάξει πρέπει να κατέβεις για να συνεχίσει ο άλλος το πρόγραμμά του. Εγώ με αυτά δεν έχω θέματα. Εμείς τραγουδάμε για το κόσμο, δεν είμαστε πιο μακριά. Όποιος είναι πιο μακριά, είναι λάθος», ήταν οι δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη.

Δείτε επίσης - Ο Γιώργος Λιβάνης για την παρενόχληση που δέχτηκε ο Βαγγέλης Κακουριώτης στη σκηνή - "Ήταν χαριτωμένο"

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής πραγματοποίησε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει πως παρεξηγήθηκε η άποψή του και σε καμία περίπτωση δεν επικροτεί τέτοιες συμπεριφορές.

Γιώργος Λιβάνης - Η ανάρτηση μετά τις δηλώσεις που έκανε για την παρενόχληση του Βαγγέλη Κακουριώτη επί σκηνής

«Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ από δω για κάτι που ρωτήθηκα και τελικά παρεξηγήθηκε η άποψη που εξέφρασα. Δεν το έχω κάνει ποτέ ούτε πρόκειται να το κάνω νιώθω αμηχανία όταν είμαι αποδέκτης τέτοιας συμπεριφοράς. Δεν επικροτώ σε καμία περίπτωση τέτοιες εκφράσεις αγάπης από την άλλη όμως ένιωσα ότι επειδή το πρόσωπο της κοπέλας έχει γίνει γνωστό ότι δεν θα είμαι ακόμα ένας που θα την στήσει στον τοίχο. Οτιδήποτε παραβιάζει τα όρια του άλλου φυσικά και καταδικάζεται και δεν το δικαιολογεί μία δύσκολη κατάσταση, ανεξάρτητα από το αν είναι άντρας ή γυναίκα... Μπορώ να καταλάβω τον καλλιτέχνη ο οποίος ήρθε σε δύσκολη θέση» έγραψε στο instagram story που ανέβασε ο Γιώργος Λιβάνης.

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή μετά τις δηλώσεις που έκανε για το περιστατικό με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και την νεαρή φαν του επί σκηνής:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR