counter

Ο Γιώργος Λιβάνης για την Ανδρομάχη: "Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου"

Ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στην Κύπρο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Ανδρομάχη.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως η αγαπημένη του είναι ο άνθρωπος της ζωής του και ότι ταίριαξαν οι ψυχές τους.

«Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι ερωτικό για την Ανδρομάχη γιατί τη γνώριζα σε φιλικό επίπεδο και επειδή ο καθένας διατηρούσε άλλες σχέσεις. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να την κοιτάξω ερωτικά στα μάτια ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιβάνης.

«Έφτασε λοιπόν ο χρόνος να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι. Εγώ την θεωρώ μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και έτσι λοιπόν βγάλαμε και το τραγούδι γιατί είμαστε μαζί και θεωρώ πως θα είμαστε για πολλά χρόνια μαζί», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιβάνης εξομολογήθηκε: «Ένα κλικ έγινε σε εμένα βασικά. Ήμασταν στο μαγαζί και εγώ είχα ένα καμαρίνι που ήταν λίγο μεγάλο και ερχόταν η Ανδρομάχη και καθόταν μαζί και τα άλλα παιδιά. Λέγαμε ό, τι βλακεία μπορούσες να φανταστείς. Δεν μας περνούσε από το μυαλό. Μία ημέρα που ήταν να πάμε για ποτό την κοίταζα και κατάλαβα όχι ότι μ' αρέσει εξωτερικά, γιατί εξωτερικά πάντα πίστευα ότι είναι μια ωραία κοπέλα αλλά δεν άφηνα τον εαυτό μου να το δει αυτό, γιατί ήταν φίλη μου, αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή αφεθήκαμε λίγο ταιριάζανε οι ψυχές μας και τα μάτια μας».

«Κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, για τη δουλειά μας, ήδη μένουμε και μαζί», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιβάνης σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα στο 15’ λεπτό και μετά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR