counter

Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς: Έγκυος η τραγουδίστρια

Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς: Έγκυος η τραγουδίστρια
Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς: Έγκυος η τραγουδίστρια

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης, αφού σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife και της Κορύνας Μαντάγαρη η τραγουδίστρια διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα με πολιτικό γάμο.

Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη γιόρτασαν την κυκλοφορία του νέους τους τραγουδιού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα ντουέτο και με ένα βίντεο κλίπ, το οποίο περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους.

Διαβάστε επίσης: Aνδρομάχη & Γιώργoς Λιβάνης επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά τη σχέση τους: "Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά"

Παράλληλα ο 32χρονος τραγουδιστής και η 29χρονη τραγουδίστρια επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μόλις πριν από λίγες ημέρες.

"Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι. Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη.

Πολλές φορές σκεφτόμουν: «Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς». Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω" είχε πει ο Γιώργος Λιβάνης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR