counter

Ανδρομάχη: Έτσι αντέδρασε όταν φλέρταραν τον Γιώργο Λιβάνη μπροστά της

Ανδρομάχη: Έτσι αντέδρασε όταν φλέρταραν τον Γιώργο Λιβάνη μπροστά της
Ανδρομάχη: Έτσι αντέδρασε όταν φλέρταραν τον Γιώργο Λιβάνη μπροστά της

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Παναγιώτη Τσουκάρα παραχώρησαν ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη, οι οποίοι μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους.  

Διαβάστε επίσης! Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς: Έγκυος η τραγουδίστρια

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για το πως διαχειρίζεται την ζήλεια, ενώ η Ανδρομάχη αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν φλέρταραν μπροστά της τον Γιώργο Λιβάνη.

Λόγω της δουλειάς σας, ζηλεύετε περισσότερο ο ένας τον άλλο;

Γιώργος: Είμαι ήρεμος άνθρωπος, αλλά αν δω κάποιον να ενοχλεί την κοπέλα μου θα επέμβω. Όσες φορές πήγα να την παρακολουθήσω σε live της ήμουν πολύ διακριτικός. Έχω εμπιστοσύνη στην Ανδρομάχη. Πιο παλιά δεν ήμουν έτσι. Πλέον, έχω αποφασίσει πως θα πρέπει να δείχνω εμπιστοσύνη στον άνθρωπό μου. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της, νομίζω.

Ανδρομάχη: Του έχω εμπιστοσύνη. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που θα μου δημιουργούσε ανασφάλεια. Θέλω όμως να υπάρχει σεβασμός. Αν δω κάποια κοπέλα να γίνεται προκλητική με τον Γιώργο, θα βάλω τα όριά μου.

Ανδρομάχη, σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο;

Ανδρομάχη: Ναι, και της έστειλα ένα σφηνάκι κέρασμα. Με χαμόγελο πάντα. Νομίζω ότι στην εποχή μας οι γυναίκες έχουν γίνει πιο διαχυτικές και έχουν μετατραπεί σε κυνηγούς. Επειδή όμως κι εγώ, αν και Ζυγός, μέσα μου είμαι λέαινα, προστατεύω όσα έχω για να τα έχω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR