counter

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα! Ο τελικός του Survivor all Star και η δήλωση που μετάνιωσε

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα! Ο τελικός του Survivor all Star και η δήλωση που μετάνιωσε
Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα! Ο τελικός του Survivor all Star και η δήλωση που μετάνιωσε

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο και το “Survivor All Star” και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakft@star» .

Μέσα σε όλα ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ αποκάλυψε τον λόγο που επέστρεψε, για τον τελικό του Survivor All Star αλλά και για την δήλωση που μετάνιωσε.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός

«Υπήρξε μία ένταση μεγάλη, μετά είδα ότι πέρασαν αρκετές ψηλές γίναν κάποιες συστάσεις Και ευτυχώς ηρέμησαν τα πνεύματα και οι δύο παραδέχτηκαν ότι είχαν μερίδιο ευθύνης οπότε συνεχίστηκε η ήρεμη κατάσταση και εύχομαι να συνεχιστεί» είπε ο Γιώργος Λιανός για τον μεγάλο καβγά  του Τάκη Καραγκούνια και του Νίκου Μπάρτζης.

Σχετικά με το πότε θα δούμε τον μεγάλο του Survivor All Star ο Γιώργος Λιανος απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί θα χαλάσουν τώρα το πρόγραμμα εκλογές περιμένουμε και εμείς ενημέρωση από το κανάλι. Τώρα που λείπω δεν είναι κανείς στο πόστο μου».

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Το αίτημα του Νίκου Μπάρτζη στην παραγωγή! "Σε περίπτωση που..."

Για το αν θα δούμε νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ο Γιώργος Λιανός είπε: «Δεν έχω ιδέα αυτά είναι αποφάσεις που παίρνει το κανάλι συνήθως Αύγουστο μεριά».

Για την δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως το Survivor All Star δέχεται πόλεμο ο ίδιος απάντησε: «Δεν θέλω να αναφερθώ κακώς βγήκα και μίλησα τότε γιατί βγήκα σαν εκπρόσωπος της παραγωγής ενώ δεν είμαι εκπρόσωπος, θεωρώ ότι όταν δουλεύεις ένα πρόγραμμα θα πρέπει να το στηρίζεις δεν υπάρχει ποτέ αντίλογος θεωρώ ότι πρέπει να πάρω αυτό τον ρόλο… να σου πω την αλήθεια το ψηλό μετάνιωσα γιατί ότι και να πεις μπαίνει σε μία διαδικασία όπως και τώρα να λέω εγώ κάτι και να απαντάει κάποιος κάτι άλλο και να μην υπάρχει διάλογος. Εγώ μίλησα για προσπάθεια συγκεκριμένη γιατί υπήρχαν κάποια στοιχεία που εκεί κατέληγαν όταν μπαίνει κάποιος στη διαδικασία να προσπαθήσει να βρει υλικό το οποίο τι είναι; δύο παίκτες… οι οποίοι τρώγαν στα σκουπίδια… είναι αυτό απόδειξη ότι οι παίκτες πεινάνε δεν πεινάνε;».

Τέλος, για το αν θα ήθελε να είναι ξανά παρουσιαστής στο Survivor all star ο Γιώργος Λιανός δήλωσε: «Είναι μία δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ και είναι φυσικό αν γίνει νέος κύκλος να θέλω να είμαι εκεί βέβαια η απόφαση δεν είναι δικιά μου έχει να κάνει με το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής οπότε σε αναμονή».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιανός:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR