counter

Survivor All Star: Το αίτημα του Νίκου Μπάρτζη στην παραγωγή! "Σε περίπτωση που..."

Survivor All Star: Το αίτημα του Νίκου Μπάρτζη στην παραγωγή! "Σε περίπτωση που..."
Survivor All Star: Το αίτημα του Νίκου Μπάρτζη στην παραγωγή! "Σε περίπτωση που..."

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Μπάρτζης έκανε ένα αίτημα στην παραγωγή του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, πριν μπει στον στίβο “μάχης” ο Γιώργος Λιανός του έδωσε τον λόγο κι εκείνος αναφέρθηκε στο θέμα της ψηφοφορίας.

Δείτε επίσης! Survivor all Star: Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη! "Ποια νομίζει ότι είναι;"

Όσα είπε ο Νίκος Μπάρζτης

«Όπως είπα και χθες στο συμβούλιο, δεν μπορώ να αδικήσω κανέναν από τους συμπαίκτες της ομάδας μας. Είναι αποδεκτή η ψήφος του κόσμου που κρατάει τον Σπύρο, αλλά εγώ με βάση τις αξίες μου δεν μπορώ να βάλω τον Σπύρο παραπάνω από τη στιγμή που ψηφίζω αγωνιστικά. Για παράδειγμα να ψηφίσω τον Μάριο που δεν τον έχω δει καθόλου αγωνιστικά. Θέλω να πω στην ομάδα, σήμερα σε περίπτωση που χάσουμε, θα ήθελα να με ψηφίσετε όλοι και να βγω στον “τάκο” γιατί με όλα αυτά που έχει κάνει ο Σπύρος έχω κουραστεί εδώ μέσα. Θα ήθελα να δοκιμάσω την επικοινωνία που έχω με τον κόσμο σε θέμα ψηφοφορίας και αν είμαι δυνατός να μείνω και θα με κάνει ένα βήμα πιο κοντά να φτάσω στον στόχο μου. Έτσι θα βοηθηθεί η ομάδα και θα γίνει πιο δυνατή αν μείνω εγώ και αποχωρήσει ο Σπύρος. Θα ήθελα να κάνω μια έκκληση στην παραγωγή, σε περίπτωση που χάσουμε αυτή την εβδομάδα. Να είναι δύο υποψήφιοι. Να είμαι εγώ και ο Σπύρος», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Στη συνέχεια, η Ρία Κολοβού εξέφρασε την επιθυμία της να μπει σε αυτή την ψηφοφορία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR