counter

Survivor: "Λύγισαν" οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Survivor: "Λύγισαν" οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού
Survivor: "Λύγισαν" οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης το Survivor. Σήμερα οι παίκτες των δυο ομάδων βρέθηκαν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να αγωνιστούν στο έπαθλο επικοινωνίας.

Εκεί ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης τους ανακοίνωσε με ποιον θα επικοινωνήσουν αν κερδίζουν και όπως είναι αναμενόμενο η συγκίνηση ήταν μεγάλη ιδιαίτερα στους παίκτες της μπλε ομάδας, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν γράμματα από την οικογένειά τους.

Διαβάστε επίσης!  Survivor: Ξεσπά η Ασημίνα κατά του Τζέιμς - "Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει"

«Για εσάς η περίπτωση είναι λίγο διαφορετική, αν και η κόκκινη ομάδα θα ακούσει φωνές φίλων με ηχητικά μηνύματα, εσείς θα πάτε το χρόνο πίσω, εκεί που τα πράγματα σίγουρα δεν είχαν αναπτυχθεί τεχνολογικά, αλλά το συναίσθημα ξεχείλιζε και κατά τη γνώμη μου ήταν και πιο αυθεντικό. Τι ακριβώς κυνηγάτε;

Σε περίπτωση νίκης θα έχετε τη χαρά να διαβάσετε δύο γράμματα τα οποία έχουν στείλει με πολύ αγάπη δύο πολύ αγαπημένα δικά σας πρόσωπα. Αυτά τα πρόσωπα δεν τα επιλέγεις, γεννιέσαι και τα βλέπεις μπροστά τους, εισπράττεις την αγάπη τους απλόχερα. Μιλάμε λοιπόν για μέλη της οικογένειάς σας», είπε ο Γιώργος Λιανός με τους παίκτες της μπλε ομάδας να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR