counter

Γιώργος Λιάγκας: "Την ξέρουμε εδώ & καιρό τη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με παρουσιάστρια"

Ο Γιάννης Στάνκογλου επιβεβαίωσε τους προηγούμενους μήνες ότι πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen, μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας. Το πρωί της Δευτέρας, όμως, μέσα από το Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός έχει μια νέα σχέση και μάλιστα, με κυρία από τον χώρο της showbiz. Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την είδηση, μέσα από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1

«Έχει χαμογελάσει και πάλι στην προσωπική του ζωή; Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα. Ξέρουμε ότι είναι με μια πολύ ωραία γυναίκα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας», αποκάλυψε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», είπε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολίασε  ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε από την πλευρά του τα εξής: «Δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε, αλλά μ’ αρέσει οι άλλοι που δεν το είπανε… Αυτό που ενώ το ξέρουμε όλοι δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου "θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει". Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό. Γι’ αυτό και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR