counter

Γιώργος Κιμούλης: Αυτή η ηθοποιός είναι η νέα του σύντροφος!

Γιώργος Κιμούλης: Αυτή η ηθοποιός είναι η νέα του σύντροφος!
Γιώργος Κιμούλης: Αυτή η ηθοποιός είναι η νέα του σύντροφος!

Νέος έρωτας φαίνεται πως υπάρχει στην Ελληνική showbiz, ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και την Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ  της εφημερίδας RealLife και του Βασίλη Μπουζιώτη, ο γνωστός ηθοποιός πριν λίγο καιρό δήλωνε σε συνέντευξή του πως «ο έρωτας έρχεται όταν δεν τον περιμένεις», ωστόσο λίγες εβδομάδες μετά βρήκε τον έρωτα στην 35χρονη Κωνσταντίνα που κατάγεται από το Ρέθυμνο και έχει σπουδάσει κοινωνική λειτουργός στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η νεαρή ηθοποιός  πολλά είναι τα βράδια που βρίσκεται στην πλατεία ή στα θεωρεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να τον απολαύσει να κεντά υποκριτικά στον «Θείο Βάνια» του Άντον Τσέχωφ που μετέφρασε και σκηνοθέτησε ο ίδιος. Οι δυο τους, έχουν επιλέξει να αποφεύγουν τις κάμερες και τα φλας για να μην «προδοθεί» ο έρωτάς τους και δειπνούν συχνά σε αγαπημένα στέκια του Γ. Κιμούλη στο κέντρο της Αθήνας.

Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως είναι πολύ ταιριαστοί οι δυο τους και πως έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Εκείνη είναι γοητευμένη από το ταλέντο του, την έντονη προσωπικότητά του και την παιδεία του και εκείνος φέρεται παραδομένος από την ομορφιά και τη σαγήνη της. Μοιάζουν να απολαμβάνουν έναν θυελλώδη έρωτα, ο οποίος θα φανεί πόσο μακρόβιος θα είναι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR