counter

Γιάννης Φλωρινιώτης: Ξανά στο νοσοκομείο - Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του, Άννα

Γιάννης Φλωρινιώτης: Ξανά στο νοσοκομείο - Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του, Άννα
Γιάννης Φλωρινιώτης: Ξανά στο νοσοκομείο - Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του, Άννα

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, η παράσταση «Νικοτιτανικός» στην Κύπρο αναστάλθηκε, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, ενώ, όπως τόνισε η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο πατέρας της αντιμετωπίζει λοίμωξη δευτέρου βαθμού και το οξυγόνο του είναι αρκετά χαμηλό.

«Έχουμε τρελαθεί. Όταν έφτασε ο μπαμπάς μου στην Κύπρο και πήγε στην πρόβα, αισθάνθηκε πόνο στην πλάτη και στο στήθος και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τον πήγαν στο νοσοκομείο εσπευσμένα, τον κράτησαν 3 μέρες και έμαθα πως υπέγραψε μόνος του να φύγει. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν κάνει να φύγει και ότι δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην παράσταση και να μείνει για εξετάσεις. Το οξυγόνο του δεν είναι καλό. Δεν έχει κορονοϊό, έχει λοίμωξη δεύτερου βαθμού μου είπαν. Θα ταξίδευα αύριο στην Κύπρο, αλλά το ακύρωσα. Περιμένουμε. Οι γιατροί τον παρακάλαγαν να μη φύγει. Έλεγε ότι θέλει να πεθάνει πάνω στη σκηνή», είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία ξεκαθάρισε πως ο πατέρας της δεν έχει κορονοϊό.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR