counter

"Για μένα το sex δεν έχει φύλο. Εγώ έχω να το κάνω 7 χρόνια"

"Για μένα το sex δεν έχει φύλο. Εγώ έχω να το κάνω 7 χρόνια"
"Για μένα το sex δεν έχει φύλο. Εγώ έχω να το κάνω 7 χρόνια"

Γιάννης Φλωρινιώτης

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο showman, Γιάννης Φλωρινιώτης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Down Town" της Κύπρου. Μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, για την συνεργασία του με την Καίτη Γαρμπή στα πρώτα της βήματα, ενώ τόνισε ότι δεν είναι πλούσιος, παρά τα 50 χρόνια επιτυχίας στις πίστες.

Η δήλωση όμως που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η παρακάτω: «Δεν σκέφτομαι καν το sex. Έχω να κάνω sex από τότε που χωρίσαμε με τη γυναίκα μου, πριν από 7 χρόνια, και δεν μου λείπει καθόλου. Διότι εγώ, για να κάνω sex, πρέπει να είμαι πολύ ερωτευμένος. Και αυτή την περίοδο δεν είμαι. Αλλά ούτε και θέλω. Τι; Να ξαναβάλω άγχος στο κεφάλι μου; Οι σχέσεις έχουν τα προβλήματά τους κι εγώ, έτσι όπως είμαι τώρα μόνος μου, περνάω πολύ πιο όμορφα».

Και ο δημοσιογράφος, Γιάννης Χατζηγεωργίου, συνεχίζει: "Δεν είναι, όμως, φυσική ανάγκη το sex;"

Και ο Γιάνης Φλωρινιώτης απαντά: "Είναι! Και μάλιστα, κάποιοι καλλιτέχνες που γνωρίζω είχαν πάντα πάνω από τη δουλειά τους το sex. Αντίθετα, εγώ πάνω απ όλα έβαζα τη δουλειά μου. Ούτε καν το σκέφτομαι το sex. Δεν υπάρχει! Εμένα μου φτάνει που έχω πολύ καλούς φίλους. Να, για παράδειγμα φέτος το καλοκαίρι, έκανα τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου. Πήγα στη Μακεδονία και φιλοξενήθηκα από fans μου που με αγαπάνε. Κολυμπήσαμε, πήγαμε βόλτες, γελάσαμε, διασκεδάσαμε. Καλύτερο κι από sex είναι αυτό, πίστεψέ με."

Ο γνωστός καλλιτέχνης σπάει τα ταμπού στον έρωτα προσθέτοντας ότι: «Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Όταν νιώσεις ερωτευμένος - είτε με άντρα είτε με γυναίκα - απ τη στιγμή που εσύ αισθάνεσαι ευτυχισμένος πρέπει να το ζήσεις. Δεν είναι σωστό να καταπιέζεσαι. Κι η αλήθεια είναι ότι εμένα με ερωτεύονταν και άντρες και γυναίκες. Είχα επικοινωνία με όλους,αλλά πάντα στο φιλικό.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR