counter

Εύη Δρούτσα - Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα! "Δεν μου αρέσει αυτό που λες"

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη σύνδεση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στην Super Κατερίνα για να μιλήσει για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision, αφού η Εύη Δρούτσα θυμήθηκε την αντιπαράθεση που είχαν και η ατμόσφαιρα... βάρυνε αρκετά!

"Προέρχομαι από το εξωτερικό. Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στο εξωτερικό γλυκιά μου, σε περίπτωση που το είπες για κακία. Κλείνω την παρένθεση", είπε ο στιχουργός και η Εύη Δρούτσα τον ρώτησε τον λόγο που την "κατηγόρησε".
"Το θέμα το δικό σου το έχουμε λύσει στη δική μας εκπομπή. Τώρα τι το βάζεις εδώ πέρα; Αν είναι να μιλάτε όλοι μαζί, κακώς κάναμε τη σύνδεση", της απάντησε με την ίδια να επιμένει:

Διαβάστε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: "Αυτό που είπε ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν στα όρια της επιστημονικής φαντασίας"

"Μπράβο! Το πιο σωστό είναι αυτό που είπες… Δεν θέλω να ολοκληρώσω. Δεν ξέρετε ότι με τον Ποσειδώνα δεν ολοκληρώνει κανένας ποτέ;"

"Δεν μου αρέσει αυτό που λες. Εγώ έχω συνεργαστεί άψογα με τον Ποσειδώνα για χρόνια και ολοκλήρωνα μία χαρά", είπε η Κατερίνα Καινούργιου και προσπάθησε να κλείσει το θέμα.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR