counter

Έλενα Ακρίτα: Το σχόλιο της για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα στον Γιώργο Κιμούλη

Έλενα Ακρίτα: Το σχόλιο της για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα στον Γιώργο Κιμούλη
Έλενα Ακρίτα: Το σχόλιο της για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα στον Γιώργο Κιμούλη

Σάλο έχει προκαλέσει από το πρωί της Τρίτης η δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για την σωματική, λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε:

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω και να το διαχωρίσω. Είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν μια ολόκληρη θεατρική σεζόν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι, κατά τα άλλα, ένας σπουδαίος ηθοποιός. Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, είχε πολύ λίγο κόσμο και έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως θιασάρχης και επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε «ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι».

Φυσικά ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε την δική του απάντηση, αφού είπε πως έχει ήδη προβεί σε μήνυση και τίποτα από όλα αυτά που ισχυρίζεται η Ζέτα Δούκα, δεν ισχύει.

Την δική της θέση στο γεγονός θέλησε να πάρει η Έλενα Ακρίτα, η οποία συνηθίζει να σχολιάσει τα θέματα της επικαιρότητας.

Η δημοσιογράφος έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ανοίγουν τα στόματα στο θέατρο. Άντε να ανοίξουν και στη δημοσιογραφία. Έντυπη και τηλεοπτική».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR