counter

Εξηγεί γιατί θα έκανε παιδί στα 43 της χρόνια και μιλάει για το γάμο του πρώην συντρόφου της Νίκου Αναδιώτη

Εξηγεί γιατί θα έκανε παιδί στα 43 της χρόνια και μιλάει για το γάμο του πρώην συντρόφου της Νίκου Αναδιώτη
Εξηγεί γιατί θα έκανε παιδί στα 43 της χρόνια και μιλάει για το γάμο του πρώην συντρόφου της Νίκου Αναδιώτη

Χριστίνα Παππά

Η Χριστίνα Παππά ήταν η καλεσμένη του FTHIS TV, το βράδυ της Τετάρτης 29 Αυγούστου, που μίλησε για τη ζωή της με τον νέο της σύντροφο, αλλά και τη μεγάλη αδυναμία της, τον γιο της Δημήτρη.

Ο νέος έρωτας στη ζωή της

Η γνωστή ηθοποιός για την προσωπική της ζωή είπε: “Ναι είμαι ερωτευμένη και πάντα θα είμαι. Σε όλους μας θεωρώ πως αρέσει να νιώθουν κάτι. Σου δίνει μια σπίθα, μια δύναμη. Επίσης, βέβαια, υπάρχουν και οι έρωτες που σου δίνουν ένα χαστούκι και πέφτεις κάτω. Όταν τα έχεις βρει, όμως, με τον εαυτό σου, μπορείς να το αντιμετωπίσεις”, ενώ για τον Χάρη Σταματίου πρόσθεσε: “Ο Χάρης είναι μια χαρά! Έχει φοβερό χιούμορ, με προσέγγισε πάρα πολύ έξυπνα, αυθόρμητα και γλυκά. Έχει πάρα πολλά χαρίσματα”

H ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της

Φυσικά, η Χριστίνα Παππά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον γιο της, Δημήτρη: “Γέννησα 16 χρονών. Ένα παιδί μεγάλωνε ένα παιδί. Ήμουν και μητέρα και πατέρας, είχα πάντα όλη μου την προσοχή, το άγχος και την ενέργεια στον Δημήτρη. Ακόμα και σήμερα, που έχει φτάσει 27 ετών, είμαι άρρωστη με τον Δημήτρη. Είμαι παραδοσιακή μαμά […] Με φοβάται ο γιος μου. Δεν ξέρω αν είναι σεβασμός, πάντως με φοβάται”.

Θα ήθελε, όμως, να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί; Η ίδια απάντησε ανεξάρτητα από τη σχέση που έχει αυτήν την περίοδο: “ Υπήρχαν στιγμές στη ζωή μου, που ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί. Υπάρχουν στιγμές, όπως τώρα, που δεν θέλω. Γιατί όταν έχεις μεγαλώσει ένα παιδί μόνη σου, από τα 16 σου, να είσαι και μάνα και πατέρας, να φροντίζεις για όλα, με ποιόν θα κάνω παιδί; Το παιδί θέλει και τη μάνα και τον πατέρα. Αν ποτέ έβρισκα τον άνθρωπο που θα μου το έβγαζε όλο αυτό, θα το έκανα. Και όταν παντρεύτηκα και έκανα οικογένεια, το θέμα μου ήταν το παιδί”.

Όταν, μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε αν θεωρεί τιμητικό που ο γιος της, όταν ενηλικώθηκε, επέλεξε να διατηρήσει το δικό της επίθετο απάντησε: “Αυτό είναι πονεμένη ιστορία. Έγινε για πολλά άλλα μαζί, αλλά εμένα ένιωθε σαν μπαμπά και σαν μαμά. Με τον πατέρα του έχουν πολύ καλή σχέση και τον αγαπάει, αλλά έτσι έγινε…”.

O γάμος του πρώην συντρόφου της, Νίκου Αναδιώτη

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Χριστίνα Παππά μίλησε για τον πρόσφατο γάμο του Νίκου Αναδιώτη: “Όταν με πήραν για μια συνέντευξη δεν ήξερα για τον γάμο του Νίκου Αναδιώτη.Ύστερα το είδα στην τηλεόραση και συγκινήθηκα μάλιστα. Είναι εξαιρετικό παιδί. Να ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένος! Πάντα ήθελε να κάνει οικογένεια. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και σύντροφος”.

Η Χριστίνα Παππά απαντά στους τηλεθεατές της εκπομπής

Δείτε τη Χριστίνα Παππά να κάνει συγκρίσεις μεταξύ Ελλήνων και Ιταλών ανδρών, να μιλάει για τη σχέση της με τις συντρόφους του γιου της, αλλά και τη δική της σχέση με τις μητέρες των συντρόφων της.

Τέλος, θυμηθείτε τη Χριστίνα Παππά σε ιστορικές στιγμές από το αρχείο του ΑΝΤ1!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR