counter

Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, ανήμερα της γιορτής του! (Video)

 Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, ανήμερα της γιορτής του! (Video)
Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, ανήμερα της γιορτής του! (Video)

Μάγδα Πένσου

Ανήμερα της γιορτής του, ο σεναριογράφος Δημήτρης Απόστολου έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά! Η σύζυγός του Μάγδα Πένσου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.450 γραμ. και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η είδηση της γέννησης δημοσιοποιήθηκε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha "Μες την Καλή Χαρά" το πρωί του Σαββάτου μιας και η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το μήνυμα που της έστειλε ο Δημήτρης Αποστόλου στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: "Γεννήσαμε, είμαστε καλά, το μωρό είναι 3.450 γραμ". Την ίδια ώρα η Κατερίνα Καραβάτου προέβαλε την μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη που της είχε παραχωρήσει στους χώρους του 8ου Λυκείου Πατησίων όπου φοιτούσε και  όπως εξομολογήθηκε έχουν επίσης φοιτήσει οι Αλέκος Σακελλάριος, Κωνσταντίνος Καραμανλής και Γιάννης Ζουγανέλης!

Η Κατερίνα Καραβάτου στο κλείσιμο του βίντεο ανέφερε πώς την στιγμή που αυτό προβαλλόταν, ο γνωστός σεναριογράφος γινόταν πατέρας για δεύτερη φορά! Όλο το team της εκπομπής του ευχήθηκε ολόψυχα για τον ερχομό του νέου μέλους!

Δείτε την ανακοίνωση της ευτυχούς είδησης στο video που ακολουθεί: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR