counter

Κρατερός Κατσούλης: "Πιο πολλές ώρες έβλεπα την Κατερίνα επειδή δουλεύαμε, παρά τις υπόλοιπες ώρες"

Κρατερός Κατσούλης: "Πιο πολλές ώρες έβλεπα την Κατερίνα επειδή δουλεύαμε, παρά τις υπόλοιπες ώρες"
Κρατερός Κατσούλης: "Πιο πολλές ώρες έβλεπα την Κατερίνα επειδή δουλεύαμε, παρά τις υπόλοιπες ώρες"

Ο Κρατερός Κατσούλης την Παρασκευή 16/2 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Πρωίαν σε είδον», και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στην πρωινή ζώνη στην τηλεόραση αλλά και την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

 «Το πρωινό ήταν 3μιση-4 περίπου χρόνια στο Έψιλον και άλλα τόσα στο Star. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και απαιτητική εμπειρία. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μία καθημερινή ζωντανή εκπομπή έχει πολλές απαιτήσεις. Εγώ την παρομοίαζα πάντα με διπλή παράσταση στο θέατρο, γιατί ήταν αρκετές ώρες και πολύ νωρίς. Ξεκινούσαμε στις 09:00 αλλά αυτό σήμαινε ότι ξυπνούσες 06:30. Η ενέργεια που αντιλαμβανόμουν ότι χρειαζόταν για να έχει όλο αυτό το fan ήταν τεράστια. Πέρασα ωραία, το διασκέδασα αλλά δεν θα το ξανάκανα. Όσο αυτό εδραιωνόταν με έναν τρόπο, σταματούσε η υπόλοιπη δραστηριότητά μου. Δεν μπορούσα να είμαι στη μυθοπλασία, να υπερασπιστώ έναν βασικό ρόλο. Ήξεραν ότι δεν μπορούσα, με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω με αυτή την ιστορία. Μετά άρχισα να έχω δυσκολία και με το θέατρο, γιατί αν κοιμάσαι 00:30-01:00, δεν μπορείς να ξεκουραστείς μέσα σε 5 ώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καραβάτου: "Λύγισε" on air μιλώντας για τους γονείς της - "Είμαι ένα παιδί μόνο του"

«Δεν έπαιξε κάποιον ρόλο στο διαζύγιό μας η συνύπαρξή μας με την Κατερίνα στο πρωινό. Τότε έλεγα ότι πιο πολύ βλέπω την Κατερίνα επειδή δουλεύουμε μαζί παρά τις υπόλοιπες ώρες», πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Κρατερός Κατσούλης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR