counter

Πάνος Νάτσης: Η κοινή αδημοσίευτη φωτογραφία με τη σύντροφό του και το συγκινητικό μήνυμα

Πάνος Νάτσης: Η κοινή αδημοσίευτη φωτογραφία με τη σύντροφό του και το συγκινητικό μήνυμα
Πάνος Νάτσης: Η κοινή αδημοσίευτη φωτογραφία με τη σύντροφό του και το συγκινητικό μήνυμα

Ενάμισης χρόνος έχει περίπου περάσει από την ημέρα που ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου 2022 στο κέντρο της Αθήνας.

Η σύντροφός του αγαπημένου ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, έχει πλέον επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της, ενώ παραμένει πολύ ενεργή στα social media. Η ίδια δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τις αναρτήσεις της αναφέρεται με τρυφερά λόγια στον Πάνο Νάτση, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση

Το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι της Τρίτης (18/07), με την Διονυσία Γεωργιάδου να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό μια αδημοσίευτη κοινή της φωτογραφία με τον Πάνο Νάτση και να γράφει στη λεζάντα: «Δεν έχουν χαθεί όλοι όσοι περιπλανιούνται».

Τι είχε πει η Διονυσία Γεωργιάδου για το τροχαίο του Πάνου Νάτση

Σε δηλώσεις της σχετικά με το πώς βίωσε τον θάνατο του αγαπημένου της, η Διονυσία Γεωργιάδου είχε αναφέρει: «Είμαι καλά αλλά υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολες και δεν μπορεί να αντιμετωπίσεις την απώλεια. Στο πένθος προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την ημέρα σου, δεν διαχειρίζεσαι τον πόνο. Μια ξυπνάς καλά, μια ξυπνάς περίεργα. Το δέχεσαι, ζεις με αυτό. Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ. Με βοήθησαν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, ήταν συνέχεια μαζί μου. Η μουσική πάρα πολύ και ο Πάνος γιατί η φιλοσοφία ζωής του ήταν ελεύθερη, αναρχική και γενικότερα δεν είχε κάποια όρια οπότε αυτό με δίδαξε ότι αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Μπήκα στη διαδικασία να  πάω σε ειδικούς, δεν μου ταίριαξε. Τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό μνήμης».

Για την επιστροφή της στη δουλειά της δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο, η ίδια είχε πει: «Δεν σκεφτόμουν το βιοποριστικό. Έπρεπε να σηκωθώ από το πάτωμα»

«Η απώλεια είναι το πιο δύσκολο. Και ο θυμός γιατί έφταιγε ο Πάνος στο ατύχημα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη μαζί του. Παραβίασε stop, είχε πιει, ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Όταν υπερτερεί ο θυμός το κάνεις σαν άμυνα για να μην συνειδητοποιήσεις πώς νιώθεις στην πραγματικότητα. Έλαβα πολλά μηνύματα από γυναίκες που έχασαν τους συντρόφους τους και είχα επικοινωνία μαζί τους. Υπήρξε άνθρωπος που με κατηγόρησε ότι εκμεταλλεύομαι τον θάνατο του Πάνου γιατί ανέβασα φωτογραφίες στο Instagram μαζί του. Πρέπει κάθε στιγμή να την ζούμε. Η ζωή σίγουρα συνεχίζεται, δεν είναι στο χέρι μας», είχε αναφέρει η Διονυσία Γεωργιάδου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR