counter

Διονυσία Γεωργιάδου: “Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί…”

Διονυσία Γεωργιάδου: “Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί…”
Διονυσία Γεωργιάδου: “Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί…”

Η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου την Τρίτη 10/1 παραχώρησε μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μέσα σε όλα η γνωστή μουσικός αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της, στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί μόνη της αλλά και στο πιο ακραίο περιστατικό που της έχει συμβεί επί σκηνής.

Όσα δήλωσε η Διονυσία Γεωργιάδου

 «Το θεωρώ πολύ εγωιστικό, το έχω σκεφτεί. Τώρα είμαι στο όχι. Είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας, παρά με το ζόρι και εκβιαστικά να προσπαθήσεις να διαιωνίσεις το DNA σου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί» απάντησε η Διονυσία Γεωργιάδου σε ερώτηση για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού μόνη της.

Δείτε επίσης - Πάνος Νάτσης: Το ανατριχιαστικό βίντεο που ανέβασε η Διονυσία Γεωργιάδου από τα τελευταία του γενέθλια

Παράλληλα, για τον αν έχει δεχτεί παρενόχληση στον χώρο εργασίας της η Διονυσία Γεωργιάδου τόνισε: «Μόνο φαλλοκρατικά σχόλια, που δεν είναι παρενόχληση. Είναι κακή κρίση και κακή παιδεία του απέναντι».

Επιπλέον, η γνωστή μουσικός περιέγραψε και ακραίο περιστατικό που της έχει συμβεί λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω φέρει μία παραμάνα από βοηθό στο κεφάλι ενός πελάτη. Όπως ήταν μαζί με όλα τα ποτά, τις σόδες και τα παγάκια τη γύρισα πάνω στο κεφάλι ενός πελάτη. Το άξιζε όμως. Μου έκανε περίεργα σχόλια για το σώμα μου, ξέφευγαν του ορίου που έχω εγώ».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη της Διονυσίας Γεωργιάδου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR