counter

Δικηγορίνα η νέα σύντροφος του George Clooney. Δείτε την

Δικηγορίνα η νέα σύντροφος του George Clooney. Δείτε την
Δικηγορίνα η νέα σύντροφος του George Clooney. Δείτε την

Μπορεί ο αντρικός πληθυσμός να ενθουσιάζεται και να καθηλώνεται από μια σέξι και όμορφη παρουσία αλλά όταν αυτή η παρουσία συνδυάζει ενδιαφέρουσα προσωπικότητα με κοφτερό μυαλό τότε είναι θέμα χρόνου για να πέσει το “θύμα”!

Κάτι τέτοιο συνέβη και στον γοητευτικό σταρ του Χόλιγουντ, George Clooney που πολλές γυναίκες θα παρακαλούσαν για ένα του μόνο βλέμμα. Ο περιζήτητος άνδρας πιάστηκε στα δίχτυα της σαγηνευτικής Amal Ammuddin. Πρόκειται για μια όμορφη μελαχρινή δικηγορίνα η οποία απ ‘ότι φαίνεται του χει πάρει το μυαλό, τόσο με την ομορφιά και τη φινέτσα της, όσο και με την ευφυΐα της.

Λίγο καιρό μετά το χωρισμό του George Clooney με την Stacy Keibler δεν άργησε να βρεθεί αντικαταστάτρια. Η Amal Ammuddin είναι δικηγόρος και μάλιστα εκπροσωπεί τον Julian Assange στην υπόθεση της έκδοσής του στη Σουηδία. Η όμορφη δικηγόρος που δεν περνάει απαρατήρητη έχει καταφέρει να του πάρει το μυαλό με την προσωπικότητα της και το δυναμισμό της.

Πρόσφατα οι εφημερίδες δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους από πρόσφατη έξοδο για φαγητό στο Λονδίνο. Από εκείνη τη στιγμή η Amal Ammuddin χρεώθηκε ως το νέο κορίτσι του George Clooney. Σύμφωνα με πληροφορίες η μελαχρινή δικηγόρος ψηφίστηκε πέρυσι ως η πιο σέξι νομικός του Λονδίνου. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR