counter

Όλοι λένε ότι χώρισε! Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Όλοι λένε ότι χώρισε! Ποια είναι όμως η αλήθεια;
Όλοι λένε ότι χώρισε! Ποια είναι όμως η αλήθεια;

George Clooney_Stacy

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο 51χρονος George Clooney έχει βάλει σκοπό να διατηρήσει τον τίτλο του πιο περιζήτητου εργένη όσα περισσότερα χρόνια μπορεί. Αυτό ίσως σκέφτηκαν οι δημοσιογράφοι της αγγλικής εφημερίδας "The Sun" που σήμερα δημοσίευσαν αποκλειστικές δηλώσεις φίλου της αγαπημένης του, Stacy Keibler, ο οποίος ισχυρίστηκε:

"H Stacy έχει ενημερώσει το περιβάλλον της ότι η σχέση της με τον Clooney τελείωσε. Ο George θέλει να μείνει μόνος του και δεν έχει καμία πρόθεση να παντρευτεί. Η Stacy ήλπιζε ότι θα ήταν μαζί για πολύ καιρό. Όταν γνώρισε τους γονείς του, φέτος το καλοκαίρι, θεώρησε ότι ήταν ένα σημάδι για την πορεία της σχέσης τους. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως ο George άρχισε να απομακρύνεται από εκείνη".

Το δημοσίευμα κατέληγε ότι μέσα στη μέρα αναμένεται να γίνει από τον εκπρόσωπο του ηθοποιού επίσημη ανακοίνωση που θα επιβεβαιώνει το χωρισμό. Τελικά, η ανακοίνωση ήρθε από τον εκπρόσωπο του ηθοποιού, Stan Rosenfield, στην Mail Online, αλλά με τελείως διαφορετικό περιεχόμενο. "Η ιστορία που δημοσίευσε το βρετανικό tabloid "The Sun" για τον George Clooney και τη Stacy Keibler είναι αναληθή. Είναι μια κατασκευασμένη ιστορία για να πουλήσει φύλλα".

Ο Clooney έχει παντρευτεί μια φορά με την ηθοποιό Talia Balsam από το 1989 ως το 1993. Έπειτα, βρέθηκε στο πλευρό ωραίων γυναικών όπως της Kelly Preston (τώρα κυρία John Travolta), της δικηγόρου Celine Balitran, του μοντέλο Lisa Snowdon, της σερβιτόρα Sarah Larson και της παρουσιάστρια και μοντέλο Elisabetta Canalis.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR