counter

Ο ερωτευμένος κύριος Clooney. Ετοιμάζεται για γάμο;

Ο ερωτευμένος κύριος Clooney. Ετοιμάζεται για γάμο;
Ο ερωτευμένος κύριος Clooney. Ετοιμάζεται για γάμο;

Από την Πέπη Τυλιγάδη

O George Clooney και το κορίτσι του Stacy Keibler απολαμβάνουν τον έρωτά τους στη βίλα του ηθοποιού στη λίμνη Como της Ιταλίας.

Ο 51χρονος ηθοποιός και το 32χρονο μοντέλο και επίσης ηθοποιός βρίσκονται στην Ιταλία από τις αρχές του καλοκαιριού, όπου απολαμβάνουν τις βόλτες τους με ταχύπλοο στη λίμνη, ρομαντικά δείπνα σε ακριβά εστιατόρια της πόλης και εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς.

Συχνά όμως υποδέχονται και τους διάσημους φίλους του Clooney. Άλλωστε, το σπίτι του ηθοποιού έχει φιλοξενήσει σχεδόν όλους τους αστέρες του Χόλιγουντ. Έτσι μετά την επίσκεψη του Matt Damon, την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε και ο ηθοποιός Channing Tatum με τη γυναίκα του, Jenna Dewan.

Το ζευγάρι όταν είναι μόνο του λατρεύει να κάνει βόλτες στους δρόμους της γραφικής πόλης με τη μηχανή του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το κοντινό περιβάλλον του Clooney, μετά από ένα χρόνο σχέσης δείχνει πολύ ερωτευμένος και περνάει όσο πιο πολλές ώρες μπορεί με την Stacy, όταν δεν βρίσκεται στα κινηματογραφικά πλατό.

Για να δούμε, θα το αποκαταστήσει το κορίτσι; Πάντως, όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στο να κάνει το μεγάλο βήμα.

Οι διακοπές τους όμως σε λίγες μέρες θα πρέπει να τελειώσουν, καθώς ο ηθοποιός θα ξεκινήσει την περιοδεία του σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις για την προώθηση της ταινίας "Magic Mike".

Με ανυπομονησία αναμένουμε πάντως να βγει στους κινηματογράφους και η ταινία που γύρισε τον προηγούμενο χρόνο με την κολλητή του Sandra Bullock.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR