counter

Δηλαδή αν αυτός φόρεσε μονόπετρο, η αρραβωνιαστικιά του τι φοράει;

Δηλαδή αν αυτός φόρεσε μονόπετρο, η αρραβωνιαστικιά του τι φοράει;
Δηλαδή αν αυτός φόρεσε μονόπετρο, η αρραβωνιαστικιά του τι φοράει;

Μια ταινία στάθηκε αφορμή για να δει τη γυναίκα που θα τον χώριζε από τη σύζυγο του και θα τον έκανε να ετοιμάζεται να παντρευτεί ξανά, τόσο σύντομα. Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό του Hollywood, Johnny Depp, ο οποίος πρόσφατα αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του και νεαρή ηθοποιό, Amber Heard.

Ο Johnny Depp που χώρισε από τη γυναίκα και μάνα των παιδιών του, Vanessa Paradis, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο την κατάξανθης 27χρονης καλλονής. Ο ίδιος, εμφανίστηκε με μονόπετρο στο χέρι εν όψει μιας συνέντευξης που παραχώρησε με αφορμή τη νέα του ταινία με τίτλο “ Transcendence”.

O Johnny Depp παραδέχτηκε δημοσίως τον αρραβώνα του με τη νεαρή ηθοποιό και μάλιστα έδειξε και το δαχτυλίδι των αρραβώνων του. Προς έκπληξη όλων ο εκκεντρικός ηθοποιός φορούσε ένα μονόπετρο αξίας. Αν εκείνος φορούσε το μονόπετρο τότε η αρραβωνιαστικιά του τι φοράει;

Ο 50χρονος ηθοποιός τόνισε στη συνέντευξη του πως δεν τα πάει καθόλου καλά με την οργάνωση και πως δε θα μπορούσε να οργανώσει το γάμο του. Είναι προτιμότερο να σχεδιάσει παπούτσια παρά να αναλάβει τη διοργάνωση του γάμου του, είπε χαρακτηριστικά. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR