counter

Δείτε ποιοι celebrities έχουν υιοθετήσει παιδιά

Δείτε ποιοι celebrities έχουν υιοθετήσει παιδιά
Δείτε ποιοι celebrities έχουν υιοθετήσει παιδιά

Συγκλονιστικές δηλώσεις διασήμων για τα υιοθετημένα παιδιά τους. 

Charlize Theron

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Charlize Theron σχεδίαζε από μικρή να υιοθετήσει ένα μωρό, επιθυμία που είχε συμπεριλάβει σε ένα γράμμα από τα 8 της μόλις χρόνια. «Το βρήκε η μητέρα μου. Έλεγε “σε παρακαλώ, πήγαινέ με σε ένα ορφανοτροφείο, για να βρω ένα μωρό και να το υιοθετήσω!”». Τον περασμένο Μάρτιο η Charlize υιοθέτησε τον μικρό Jackson.

Sandra Bullock

To 2010 ήταν η χρονιά που απονεμήθηκε στη διάσημη ηθοποιό Sandra Bullock το βραβείο Όσκαρ, αλλά και η χρονιά που η ίδια ανέλαβε τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας του μικρούλη Louis από τη Νέα Ορλεάνη. «Είναι απλά τέλειος, δεν μπορώ να τον περιγράψω με άλλα λόγια. Την πρώτη φορά που τον αντίκρισα, ήταν σαν να απλώθηκε ησυχία σε όλα τριγύρω. Ήταν σαν να υπήρχαμε πάντα ο ένας στη ζωή του άλλου. Το μόνο που του είπα ήταν “ A! Να σε επιτέλους”».

Sheryl Crow

Η διάσημη τραγουδίστρια Cheryl Crow υιοθέτησε τον 6 ετών σήμερα πρώτο της γιο Wyatt μόλις έναν χρόνο αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

«Υπήρξε ένα σημείο καμπής στη ζωή μου. Ήταν όταν διαγνώστηκα με καρκίνο. Έπρεπε να ξανασκεφτώ τα πάντα, να επαναπροσδιορίσω τη ζωή μου. Ήξερα ότι θα γίνω μητέρα, είχα πάντα ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο. Και υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να το καταφέρεις. Δεν χρειαζόταν να είναι γεννημένα από εμένα. Δεν ήταν ανάγκη να μου μοιάζουν. Απλά ήθελα παιδιά για να αγαπήσω. Έχουν τόση ενέργεια που με κρατούν ζωντανή. Λατρεύω να βλέπω τη ζωή μέσα από τα δικά τους μάτια».

Madonna

Η βασίλισσα της ποπ, χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της, αποφάσισε να υιοθετήσει δύο παιδιά από το Μαλάουι, τον 8χρονο σήμερα David  και τον 6χρονο Mercy. «Ήταν μια εμπειρία ζωής που μου άνοιξε τα μάτια. Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, κατηγορήθηκα για απαγωγή, για εμπόριο παιδιών, εκμετάλλευση της δημοσιότητας μου, δωροδοκία κυβερνητικών υπαλλήλων, μαγεία, πείτε το όπως θέλετε. Με κατηγορούσαν για προσποιητό οργασμό πάνω στη σκηνή, για την έκδοση ενός βιβλίου με την ερωτική μου ζωή, για το φιλί μου με την Britney Spears σε μια τελετή απονομής βραβείων, αλλά δεν περίμενα να κατηγορηθώ για την προσπάθειά μου να σώσω τη ζωή ενός παιδιού. Τα κατάφερα, όμως. Στην δεύτερη υιοθεσία, ήμουν προετοιμασμένη. Δυνατή. Προσέφυγα στο Ανώτατο Δικαστήριο, γιατί, ως χωρισμένη, με θεωρούσαν ακατάλληλη για μητέρα. Νίκησα και πάλι. Κοιτώντας πίσω, δεν μετανιώνω λεπτό για τον αγώνα αυτόν».

Hugh Jackman

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να είμαι με την οικογένειά μου», λέει ο διάσημος ηθοποιός και πατέρας δύο υιοθετημένων παιδιών, του 13χρονου Oscar και της 8χρονης Ava. «Παλιότερα, οι γονείς ντρέπονταν να πουν στα παιδιά τους ότι είναι υιοθετημένα. Ευτυχώς, στις μέρες μας, τα πράγματα έχουν αλλάξει και όλοι επικεντρώνονται στη φροντίδα του παιδιού. Στη δική μας περίπτωση, η υιοθεσία έγινε σε κλίμα συνεννόησης και αγάπης με τους φυσικούς γονείς».. 

Brad PittAngelina Jolie.

Μετά την υιοθεσία του Maddox από την Καμπόντια, του Pax από το Βιετνάμ και της Zahara από την Εθιοπία, οι διάσημοι αστέρες Brad και Angelina απέκτησαν τα τρία φυσικά τους παιδιά. «Μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια είναι υιοθετημένα και ποια όχι. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Είναι υπέροχο να υιοθετείς ένα παιδί από άλλη χώρα, γιατί ολόκληρη αυτή η χώρα μπαίνει στο σπίτι σου. Στο δικό μας έχουμε διαφορετικές χώρες, διαφορετικές σημαίες, διαφορετικό φαγητό, κουλτούρα και συζητήσεις και επισκεπτόμαστε συχνά τις πατρίδες τους. Πρέπει να γνωρίζουν από πού είναι, εμείς είμαστε η οικογένειά τους, αλλά το ίδιο ισχύει και για την πατρίδα τους».

Katherine Heigl

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Grey’s Anatomy Katherine Heigl και ο σύζυγός της υιοθέτησαν την Naleigh από την Κορέα, όταν ήταν μόλις 10 μηνών. «Η αδερφή μου είναι από την Κορέα, οι γονείς μου την είχαν υιοθετήσει τη δεκαετία του ’70 και ήταν κάτι που πάντα ήθελα να κάνω κι εγώ. Στη δική μας περίπτωση, η διαδικασία ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα γιατί η Naleigh είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και βιάζονταν να τη δώσουν σε εμάς». Τρία χρόνια αργότερα, η Katherine υιοθέτησε και τη δεύτερη κορούλα της, Adelaide. 

Πηγή: http://www.all4mama.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR