counter

Δάνης Κατρανίδης: "Άνθρωποι που πίστευα ότι ήταν φίλοι μου, ήταν...φίδι μου"

Δάνης Κατρανίδης: "Άνθρωποι που πίστευα ότι ήταν φίλοι μου, ήταν...φίδι μου"
Δάνης Κατρανίδης: "Άνθρωποι που πίστευα ότι ήταν φίλοι μου, ήταν...φίδι μου"

Δάνης Κατρανίδης

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Δάνης Κατρανίδης και σε αυτήν ο ηθοποιός μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του βήματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της καριέρας του τα τελευταία χρόνια όσο και για τις προσωπικές του σχέσεις.

"Ποτέ δεν κυνήγησα την πολυτέλεια, αν και έζησα οικονομικά δύσκολα», δεν διστάζει να δηλώσει. "Έχω όμως ζήσει την μεγάλη ζωή. Όχι ως μεγιστάνας, αλλά ως άνθρωπος αλλά ως άνθρωπος που δεν στερήθηκε την αγάπη. Αυτή μου πρόσφερε χαρές και απολαύσεις πέρα από τις προσδοκίες και τα όνειρά μου. Ξεκίνησα οικονομικά από το απόλυτο μηδέν και επιχειρηματικά από το κάτω του μηδενός. Δεν αισθάνομαι όμως επιχειρηματίας, αλλά ως ένας ηθοποιός που απλώς υποστηρίζει τις επιλογές του και τους συνεργάτες του."

Ο Δάνης Κατρανίδης δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή: για τους τρεις γάμους και τους τρεις χωρισμούς του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: "Σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Δεν αποφάσισα έτσι απλά να παντρευτώ. Πολλές φορές, όταν η υπομονή στο ζευγάρι ξεπερνάει τα όρια, γίνεται ανοχή και καταντά συνενοχή. Την ενοχή την άγγιξα. Την συνενοχή δεν την επέτρεψα στον εαυτό μου. Και από παιδί είχα μια περηφάνια την οποία δεν διαπραγματεύομαι. Και τους τρεις γάμους τους έκανα γιατί ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια. Μάλιστα η χρονική απόσταση του ενός από τον άλλο είναι μεγάλη. Δεν έχει σημασία η τελική έκβαση. Στην συνέχεια όμως δεν κλείστηκα στο σπίτι μου λέγοντας πως δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους, πως δεν πιστεύω σε τίποτε".

"Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος", δηλώνει. "Δεν έχω την καχυποψία που έχουν ορισμένοι στην δική μας δουλειά που τραβά τους προβολείς. Παρόλο που έχει τύχει και σε μένα να βρεθούν δίπλα μου άνθρωποι που ενώ πίστευα πως είναι φίλοι μου, ήταν τελικά το "φίδι" μου!". 

Πηγή: ΕΓΩ weekly

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR