counter

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη
Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με αφορμή την παράσταση “Το έκτο πάτωμα” όπου πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό στον χώρο της υποκριτικής αλλά και για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη.

Όσα είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Για τον λόγο που δεν την βλέπουμε σε κάποια σειρά τον φετινό χειμώνα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είπε: «Δεν μου έγινε πρόταση για σειρά φέτος. Θέλετε να τους ρωτήσετε εσείς;».

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου περί ηλικιακού ρατσισμού στις γυναίκες ηθοποιούς, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ανέφερε: «Όχι, σε μένα δεν έχει υπάρξει τέτοιο πράγμα και το βλέπω και σε άλλες συναδέλφους που κάνουν τη δουλειά τους σε αντίστοιχους ρόλους. Δεν θα παίξω την Ιουλιέτα ή θα την παίξω μετά τα 80, που μπορεί».

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι, η ίδια τόνισε: «Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά, δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο. Ο τελικός κριτής είναι ο κόσμος, πέρα από τον δικαστικό νόμο, υπάρχει και ο ηθικός νόμος. Κι αν ο κόσμος ανταποκρίνεται, όπως και συμβαίνει τώρα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι πολύ ωραίο αυτό».

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η εξομολόγηση για τον Δάνη Κατρανίδη – “Πήραμε διαζύγιο γιατί ήθελε να ξαναπαντρευτεί”

Όταν ερωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είπε: «Θα ήθελα, επειδή είναι κάτι ιδιωτικό… καλά κάνετε και ρωτάτε, ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον. Δεν είναι πολύ ωραίο να μιλάμε για πράγματα εκτός, επειδή έχουν ξαναρωτήσει… εσείς δεν το κάνετε από αγένεια. Είναι μια χαρά και είναι καλό αυτό».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR