counter

Βασίλης Ζούλιας: Η ανάρτηση - απάντηση μετά τα όσα είπε για εκείνον ο Νίκος Αποστολόπουλος

Βασίλης Ζούλιας: Η ανάρτηση - απάντηση μετά τα όσα είπε για εκείνον ο Νίκος Αποστολόπουλος
Βασίλης Ζούλιας: Η ανάρτηση - απάντηση μετά τα όσα είπε για εκείνον ο Νίκος Αποστολόπουλος

Ο Νίκος Αποστολόπουλος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, με αφορμή τον θάνατο της Ματούλας.

Τότε, ο ίδιος είχε αναφερθεί στον Βασίλη Ζούλια.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για τον Βασίλη Ζούλια

«Νομίζω ότι ο κ. Ζούλιας πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Η Ματούλα τον άνθρωπο που δεν άντεχε και δεν ανεχόταν ήταν ο Ζούλιας. Κάθε μέρα που μιλούσαμε στα τηλέφωνα ήταν εναντίον του και έλεγε τα χειρότερα. Δεν ξέρω τι σχέση είχαν. Ξέρω ότι με έπαιρνε και μου έλεγε τα χειρότερα για τον κ. Ζούλια. Η Ματούλα ήταν τρελή; Έλεγε πάρα πολλά και δεν ξέρω ποια ήταν αλήθεια και ποια ψέματα. Είχαν να μιλήσουν πολύ περισσότερο από μήνες. Να μην λέει πολλά πράγματα. Όποια κι αν ήταν η σχέση τους, δεν πρέπει να βγει και να λέει. Ο Ζούλιας έκανε κάτι στην Ματούλα. Αν ήξερα Κατερίνα μου ότι λες τα χειρότερα για εμένα, δεν θα έβγαινα να πω τι υπέροχη που είναι η Κατερίνα. Το θεωρώ υποκρισία», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Η απάντηση του Βασίλη Ζούλια

Ο Βασίλης Ζούλιας μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει τη δική του απάντηση. Ωστόσο, ο Περικλής Κονδυλάτος, στενός του φίλος και συνεργάτης του απάντησε χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Αποστολόπουλο ως, “ψυχολογικά ασταθή“. Από τότε δημιουργήθηκε μια μεγάλη κόντρα.

Δείτε επίσης! Αποστολόπουλος για Κονδυλάτο: "Έλεγε ότι είμαι ψυχικά ασθενής, ο δικηγόρος μου προχωράει σε μηνύσεις"

Το απόγευμα της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου, ο Βασίλης Ζούλιας αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας: «Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχώ από ανθρώπους που λένε λίγα σκουπίδια για μένα».

Δείτε την ανάρτησή του.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR