counter

Βασίλης Ζούλιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη φωτιά στο ατελιέ του - "Αυτό ήταν λάθος μου μεγάλο"

Βασίλης Ζούλιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη φωτιά στο ατελιέ του - "Αυτό ήταν λάθος μου μεγάλο"
Βασίλης Ζούλιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη φωτιά στο ατελιέ του - "Αυτό ήταν λάθος μου μεγάλο"

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια στην Οδό Ακαδημίας στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα και οφειλόταν πιθανόν σε κάποιο κερί που ήταν αναμμένο, την ώρα που μέσα στον χώρο, βρίσκονταν άνθρωποι και πραγματοποιούνταν κάποιο γύρισμα.

Το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου ο Βασίλης Ζούλιας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά τη φωτιά στο ατελιέ του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής δημοσίευσε ένα βίντεο και ευχαρίστησε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.

Δείτε επίσης! Ζούλιας - Κονδυλάτος σε on camera διαμάχη: "Με πολεμάνε όλοι, με πολεμάς και εσύ"

Όσα είπε ο Βασίλης Ζούλιας

«Καλησπέρα, καλό μήνα. Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ότι το ατελιέ μου πήρε φωτιά εχθές και θέλω να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που μου έστειλαν ευχές και μηνύματα συμπαράστασης στο Instagram και να του ευχαριστήσω από την καρδιά μου. Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους για ότι ακούστηκε. Πρώτον δεν έχω ασφάλεια, για όσους είπαν ότι αυτό το κάναμε εμείς για να πάμε διακοπές. Έχω περάσει πολύ δύσκολα, προσπαθώ να κρατηθώ δυνατός. Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα το πρωί, γιατί σκέφτηκα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν είχε χαθεί μια ανθρώπινη ζωή. Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που καταστράφηκαν και ας ήταν οι κόποι 15 ετών. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι η εταιρεία παραγωγής δεν ανέλαβε καμία ευθύνη διότι δεν είχαμε καμία γραπτή συμφωνία και αυτό ήταν μεγάλο λάθος μου. Σε ανθρώπινο επίπεδο θα ήθελα να με πάρουν αυτοί οι άνθρωποι και να μου πουν "Βασίλη πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε". Θέλω να ευχαριστήσω τις πελάτισσες που επισκέφθηκαν τον χώρο μας. Η ζωή συνεχίζεται. Από τα 350 τ.μ. του ατελιέ μας κάηκαν ολοσχερώς τα 70. Η στενοχώρια μου είναι μεγάλη, άσχετα με το τι δείχνω. Θα βγω και θα διεκδικήσω το δίκιο μου, αυτά που μου αναλογούν», είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

Δείτε την ανάρτησή του.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR