counter

Βασίλης Ζούλιας: Κάηκε μέρος του ατελιέ του! "Η αξία είναι ανυπολόγιστη, δουλειά 15 ετών"

Βασίλης Ζούλιας: Κάηκε μέρος του ατελιέ του! "Η αξία είναι ανυπολόγιστη, δουλειά 15 ετών"
Βασίλης Ζούλιας: Κάηκε μέρος του ατελιέ του! "Η αξία είναι ανυπολόγιστη, δουλειά 15 ετών"

Φωτιά πήρε την Κυριακή 31/3 το ατελιέ του σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το Happy Day, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και οφειλόταν πιθανόν από κάποιο κερί που ήταν αναμμένο, την ώρα που μέσα στο ατελιέ, βρίσκονταν άνθρωποι και πραγματοποιούνταν γύρισμα.

Η φωτιά έσβησε άμεσα με τη γρήγορη παρέμβαση της πυροσβεστικής, ωστόσο, η αξία της ζημιάς είναι ανυπολόγιστη, όπως ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας. Ο σχεδιαστής, μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για τη φωτιά στο ατελιέ του, ενώ μαζί του ήταν και ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, είναι πραγματικότητα, μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει αξία και τίποτα άλλο. Πήρε φωτιά μέρος του ατελιέ. Κάηκαν δύο δωμάτια, με όλη μας τη δουλειά, 15 ετών, που είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής μαζί. Γινόταν μία φωτογράφιση και έγινε κάποιο λάθος, δεν είμασταν εμείς εκεί. Είναι στα χέρια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής», τόνισε ο Βασίλης Ζούλιας

«Η φωτιά περιορίστηκε στα δύο δωμάτια και μετά ήρθε η πυροσβεστική. Είχαμε δανείσει τον χώρο για να γίνει φωτογράφιση για μια παραγωγή. Ήταν η κακή στιγμή. Δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν εδώ. Γίνονται ανακρίσεις και θα βρούμε πώς έγινε. Το θέμα είναι ότι δεν χτύπησε κανείς και είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε περίπου 700 τετραγωνικά και κάηκαν τα 35. Ακούστηκαν κάτι δραματικά, δεν κάηκε το ατελιέ, κάηκαν δυο δωμάτια.Δεν υπάρχει πιθανότητα να έγινε κάτι επίτηδες. Θα μάθουμε το πώς ξεκίνησε», συνέχισε λέγοντας. 

Από την πλευρά του, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Η αξία είναι ανυπολόγιστη γιατί δεν μιλάμε για ντουβάρια, αλλά για ρούχα 15 ετών υψηλής ραπτικής. Δεν είναι υπολογίσιμη η αξία σε αυτή τη φάση. Είναι σαν να λέμε ότι είχε ένα θησαυροφυλάκιο το ατελιέ και κάηκε. Δεν ήταν ασφαλισμένα. Θα τα ξαναφτιάξουμε από την αρχή», κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR